Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (19/3) ο 11ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας.
Συνολικά στους τρεις αγώνες - Ημιμαραθώνιος, αγώνας Παιδιού – Γονέα (Family Run) και ΑμεΑ –Special Olympics και δρόμος 5 χλμ. - συμμετείαν περίσσοτεροι από 18.000 αθλητές άλλοι για την επίδοση, άλλοι για γυμναστική και άλλοι για συμμετοχή.
Η Νούλα, μάλιστα, κατέκτησε το μετάλλιο πάνω στο νήμα και κάνοντας δυνατό σπριντ με την Ευσταθία Φλώρου που τελικά τερμάτισε τέταρτη με την ίδια επίδοση.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cra8603azdvl)
Οι απονομές των νικητών σε άνδρες και γυναίκες
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cra8o9czi0b5)
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cra982gyuold)
Η στιγμή της έναρξης του Ημιμαραθώνιου
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cra62pxe1i35)
Τα κλικ που ξεχώρισαν
Το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισε για αρκετές ώρες από πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών που, βοηθούντος του καιρού, έτρεξαν είτε για να πετύχουν κάποια επίδοση ή να πάρουν πόντους στο εν εξελίξει πανελλήνιο πρωτάθλημα Ηιμαραθώνιου, είτε για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, είτε για τη χαρά της συμμετοχής είτε για να δείξουν ότι παρά τις δυσκολίες της ζωής δεν το βάζουν ποτέ κάτω και συνεχίζουν.
Γεμάτο το κέντρο της Αθήνας - Το χάρηκαν τα μικρά παιδιά
Στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας έδωσαν το «παρών» Μαρέβα Μητσοτάκη, Γιάννης Μώραλης, Δόμνα Μιχαηλίδου, Κώστας Κεντέρης
H Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι έτρεξε με την ομάδα «Τρέξε Μαζί Μου«
Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, έτρεξε για άλλη μια φορά στον Ημιμαραθώνιο
Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης
Ο Κώστας Κεντέρης με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα
Ξεχωριστή ήταν για άλλη μια φορά η συμμετοχή Ατόμων με Αναπηρία που απέδειξαν ότι η θέληση για ζωή υπερνικά κάθε δυσκολία με τα χαμόγελά τους να φωτίζουν ακόμα περισσότερο το ηλιόλουστο κέντρο της Αθήνας
Λόγω της απαραίτητης για τον αγώνα αμφίεσης αρκετοί αποκάλυψαν τα τατούαζ τους
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι