Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στη γραμμή της εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου με την ομάδα «Τρέξε Μαζί μου» μέλη της οποίας συμμετέχουν από το 2013 σε παρόμοιους αγώνες.
Δείτε φωτογραφίες
Ο 11ος Ημιμαραθώνιος ξεκίνησε στις 9 το πρωί και μαζί με τους άλλους δύο αγώνες - τον αγώνα Παιδιού – Γονέα (Family Run) και ΑμεΑ –Special Olympics και τον δρόμο των 5χλμ - αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 3 μετά το μεσημέρι.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.