Κύπελλο Αγγλίας: Με ανατροπή στα προημιτελικά η Γιουνάιτεντ, αποκλεισμός για Τότεναμ, Σαουθάμπτον

Κύπελλο Αγγλίας: Με ανατροπή στα προημιτελικά η Γιουνάιτεντ, αποκλεισμός για Τότεναμ, Σαουθάμπτον

Η Γκρίμσπι της τέταρτης κατηγορίας απέκλεισε την Σαουθάμπτον

ms
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του League Cup υποδέχτηκε την Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ» για τους «16» του FA Cup, έμεινε πίσω στο σκορ, όμως έκανε ακόμα μια ανατροπή, επικράτησε με 3-1 και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. «Λυτρωτής» ο Γκαρνάτσο στο 90', έβαλε το «κερασάκι» στις καθυστερήσεις ο Φρεντ.

Το ματς ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τα Σφυριά. Στο 23' ο Αντόνιο βγήκε τετ α τετ με τον Ντε Χέα αλλά ο Ισπανός του είπε «όχι». Οι Λονδρέζοι... πάγωσαν το «Ολντ Τράφορντ» στο 55' όταν ο Έμερσον βρήκε τον Μπενραχμά μέσα στην περιοχή και ο Αλγερινός με φανταστικό πλασέ εκτέλεσε τον Ντε Χέα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqvdpec9uvfd)


Οι Κόκκινοι Διάβολοι από εκεί και πέρα κυριάρχησαν. Στο 72' ο Κασεμίρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 77' ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε κόρνερ και ο Αγκέρ άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 90' ο 18χρονος Γκαρνάτσο με πλασέ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε την ανατροπή και στο 90+5' ο Φρεντ με δυνατό σουτ μετά από στρώσιμο του Βέγκχορστ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqvdvk2yhwfd)


Μετά τη Λέστερ, δύο ακόμη ομάδες της Premier League έμειναν εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου, από συλλόγους μικρότερης κατηγορίας. Την αρχή έκαναν χθες βράδυ (28/02) οι «αλεπούδες» με την εντός έδρας ήττα από τη Μπλάκμπερν και σήμερα... τη σκυτάλη πήρε, αρχικά η ουραγός της Premier League, Σαουθάμπτον, η οποία έχασε με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από την Γκρίσμπι (Ligue 2) και στη συνέχεια ήταν η Τότεναμ που ηττήθηκε στο «Μπράμαλ Λέιν» από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0 (79΄ Εντιαγέ).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqvder9eceep)
Κλείσιμο


Με γκολ του Ρόμπερτς (είχε περάσει αλλαγή στο 62΄) η Μπέρνλι επικράτησε 1-0 της Φλίτγουντ Τάουν και πέρασε στους προημιτελικούς του θεσμού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqvdg77emiih)


Τα αποψινά (1/3) αποτελέσματα του FA Cup:

Σαουθάμπτον-Γκρίμσμπι 1-2
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 1-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 3-1
Μπέρνλι-Σέφιλντ 1-0


Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη που έφερε την τραγωδία

Τραγικές στιγμές για τους συγγενείς των θυμάτων - Πώς γίνεται η αναγνώριση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης