ΝΒΑ: Οι Μάτζικ έκαναν την ανατροπή από το -21 με τους Σίξερς, νίκες για Σανς-Γουίζαρντς

ΝΒΑ: Οι Μάτζικ έκαναν την ανατροπή από το -21 με τους Σίξερς, νίκες για Σανς-Γουίζαρντς

Οι Μάτζικ γύρισαν από το -21 κόντρα στους Σίξερς και σταμάτησαν το σερί τους, οι Σανς συνέχισαν με νίκη ανεβάζοντας ρυθμούς με τους Ράπτορς και οι Γουίζαρντς έριξαν ακόμη πιο... βαθιά τους Σπερς

banchero
Όλα έδειχναν πως οι Σίξερς είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι με τους Μάτζικ έχοντας βρεθεί στο πρώτο δωδεκάλεπτο με διαφορά 21 πόντων στον πίνακα του σκορ. Παρόλα αυτά, το τελικό 109-119 δικαίωνε το σύνολο του Ορλάντο που σταμάτησε το σερί επτά νικηφόρων αγώνων για την Φιλαδέλφεια και επέστρεψε μετά από δύο ήττες από Μπουλς και Χιτ.

Ο Πάολο Μπανκέρο ήταν ο πιο...δυνατός κρίκος στην αλυσίδα των Μάτζικ. Είχε 29 πόντους και 9 ριμπάουντ συν 3 ασίστ με 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ. Από εκεί και πέρα, 22 είχε ο Μο Βάγκνερ, 19 ο Φραντζ και από 12 Κάρτερ Τζ. και Φουλτζ. Για τους Σίξερς, κορυφαίος ήταν ο Τζοέλ Εμπίντ με 30 πόντους και 11 ριμπάουντ, την ώρα που Χάρις και Χάρντεν σημείωσαν από 17.
Orlando Magic vs Philadelphia 76ers Full Game Highlights | Jan 30 | 2023 NBA Season

Σανς - Ράπτορς 114-106

Οι Σανς αρχίζουν να... ανακάμπτουν και αυτό βγαίνει και στο παρκέ. Στους τελευταίους επτά αγώνες που έχουν κληθεί να δώσουν, έχουν φύγει με το θετικό αποτέλεσμα στους έξι από αυτούς, με την πιο πρόσφατη νίκη να έρχεται κόντρα στους Ράπτορς (114-106) τα ξημερώματα της Τρίτης (31/01).


Κλείσιμο
Το καλό ξεκίνημα των Σανς και το προβάδισμα που κράτησαν σε ολόκληρο το πρώτο μέρος προσπάθησαν να...ματσάρουν οι παίκτες του Τορόντο. Παρά τις προσπάθειές τους, όμως, το Φοίνιξ είχε τις λύσεις και πήρε μία σημαντική νίκη στον δρόμο της τετράδας. Ο Μικάλ Μπρίτζες μέτρησε 29 πόντους, ο Έιτον κατέγραψε 22 με 13 ριμπάουντ στη στατιστική του και ο Κρις Πολ ακόμη 19 με 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ για το Τορόντο ο ΒανΒλιτ με 24 και ο Τρεντ Τζ. είχε 21.
Toronto Raptors vs. Phoenix Suns Full Game Highlights | Jan 30 | 2022-2023 NBA Season

Σπερς - Γουίζαρντς 127-106

Οι Γουίζαρντς με οδηγούς το δεύτερο και τέταρτο δωδεκάλεπτο κατόρθωσαν να επικρατήσουν των Σπερς με 127-106 στο Σαν Αντόνιο, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 19η ήττα στην έδρα τους και την 37η συνολικά στην λίγκα, τη στιγμή που το δικό τους ρεκόρ βρίσκεται στο 24-26. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην δεύτερη περίοδο και δεν έχασαν τη διαφορά μέχρι και το τέλος.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ σταμάτησε στους 21 με "7" σε ριμπάουντ και ασίστ, ο Αβντίγια προσέθεσε 25 με 9 ριμπάουντ και οι Πορζίνγκις (9ριμπ., 7 ασ.) και Κούζμα (6ριμπ., 3ασ.) είχαν από 17 και 16. Από την άλλη, ο Τζόνσον ήταν ο πρώτος για το σύνολο του Πόπόβιτς με 26, ο Σοχάν είχε 17 και 16 ο Κόλινς.

Washington Wizards vs. San Antonio Spurs Full Game Highlights | Jan 30 | 2022-2023 NBA Season


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Καταιγίδες σήμερα στα νότια - Πότε θα χιονίσει σε χαμηλά υψόμετρα

H Λιζα Μαρί Πρίσλεϊ έπαιρνε οπιοειδή και είχε χάσει σχεδόν 50 κιλά πριν πεθάνει

Survivor All Star: Αναγνωστόπουλος και Σαλταφερίδου οι άλλοι δύο «Μπλε» του τάκου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης