Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον ρώτησαν ξανά για τη Μάργκοτ Ρόμπι - «Το μυαλό μου είναι τώρα στον δικό μου κόσμο»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον ρώτησαν ξανά για τη Μάργκοτ Ρόμπι - «Το μυαλό μου είναι τώρα στον δικό μου κόσμο»

«Το σχέδιό μου είναι να κάνω τη δουλειά μου και να παίξω καλό τένις και τα υπόλοιπα μπορούν να έρθουν μετά» απάντησε ο Τσιτσιπάς για την ηθοποιό από την Αυστραλία

tsitsipas-robi
Στην κάμερα του Eurosport μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγη ώρα μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Australian Open με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά - εκτός από τον αγώνα με τον Κατσάνοφ και για την Μάργκοτ Ρόμπι, την ηθοποίο στην οποία είχε αναφερθεί ο Έλληνας τενίστας μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open και την είχε προσκαλέσει σε επόμενο αγώνα του.

«Της έστειλες κάποιο άλλο μήνυμα; Πήρες κάποια απάντηση; Είναι το σχέδιο να εμφανιστεί στον τελικό;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος με τη σειρά του φρόντισε να επικεντρωθεί στο τένις αν και έπλεξε το εγκώμιο της Μάργκοτ Ρόμπι.

«Το σχέδιό μου είναι να κάνω τη δουλειά μου και να παίξω καλό τένις και τα υπόλοιπα μπορούν να έρθουν μετά. Την θαυμάζω, είναι εξαιρετική ηθοποιός, μου αρέσουν οι ταινίες της. Τώρα επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, στον δικό μου κόσμο» ήταν η πρώτη απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά.

«Η παρουσία της στον τελικό θα σε έκανε να παίξεις καλύτερα ή θα σε άγχωνε;» επέμεινε στο θέμα «Μάργκοτ Ρόμπι» η δημοσιογράφος.

«Θα προτιμούσα να μην το προσπαθήσω, ίσως κάποια άλλη φορά» ήταν η δεύτερη απάντηση για την ηθοποιό από την Αυστραλία.

Κλείσιμο


Όσον αφορά τον αγώνα με τον Κατσάνοφ ο Τσιτσιπάς είπε ότι τον βοήθησε «η εμπειρία και η επανάληψη (σ.σ. από τέτοιους αγώνες)». «Δεν προσπάθησα να κάνω πολλές σκέψεις. Χρησιμοποίησα αμυντικού στιλ τένις, θα μπορούσα να κάνω περισσότερα και να βάλω περισσότερη πίεση. Δεν έχει σημασία αφού βρήκα τον τρόπο να περάσω στον τελικό» ο Έλληνας τενίστας ο οποίος συμπλήρωσε ότι μετά την πρόκριση σκοπός του είναι να προετοιμάσει το κορμί και το μυαλό του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε, τέλος, και τι σημαίνει η λέξη από την Αφρική που έγραψε στην κάμερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Κατσάνοφ και απάντησε ότι «την είδα σε ντοκιμαντέρ του Netflix».



Πρόκειται για τη λέξη Umbutu που δεν έχει ακριβή μετάφραση στα αγγλικά ή στα ελληνικά, αλλά έχει αποδοθεί ως μια έννοια που εκφράζει την ίδια στιγμή την ευγένεια, την ανθρωπιά, τη συμπόνια και την καλοσύνη. Πολλοί αφρικανικοί λαοί χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη ως έναν τρόπο προσέγγισης της ζωής, δίνοντάς της χαρακτήρα ιδέας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανανεωμένη και... αλλιώτικη η Αν Χάθαγουεϊ - Τι «τρέχει» με το πρόσωπό της;

Βίντεο: Η στιγμή της επιχείρησης της ΟΠΚΕ στο σπίτι του αρχηγού των διαρρηκτών του Ωρωπού

Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης