Μάργκοτ Ρόμπι: «Ξελόγιασε» τον Ντι Κάπριο, φίλησε τον Μπραντ Πιτ κι ο Τσιτσιπάς την καλεί σε αγώνα του!

Μάργκοτ Ρόμπι: «Ξελόγιασε» τον Ντι Κάπριο, φίλησε τον Μπραντ Πιτ κι ο Τσιτσιπάς την καλεί σε αγώνα του!

«Θα ήταν ωραίο να τη δω στην εξέδρα κάποια μέρα» είπε ο Έλληνας τενίστας

robbie_tsitsipas_arthro
Μία απρόσμενη αναφορά έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά την νίκη του επί του Γίρι Λεχέτσκα στην 8άδα του Australian Open, καλώντας εμμέσως την… αστέρα του Χόλιγουντ, Μάργκοτ Ρόμπι, να τον παρακολουθήσει σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του αναφερόμενος στην Αυστραλία, η οποία και φιλοξενεί το τουρνουά είπε πως είναι μία υπέροχη χώρα από την οποία του αρέσουν πολλά. 

«Είναι σπουδαία χώρα η Αυστραλία, λατρεύω πολλά πράγματα. Η αγαπημένη μου ηθοποιός είναι από εδώ, η Μάργκοτ Ρόμπι. Θα ήταν ωραίο να τη δω στην εξέδρα κάποια μέρα» είπε προκαλώντας έκπληξη.

Ποια είναι η Μάργκοτ Ρόμπι

Η Μάργκοτ Ρόμπι έχει καταφέρει στα 32 της χρόνια, να κερδίσει επάξια μία λαμπρή θέση ανάμεσα στους Χολιγουντιανούς σταρ.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Ντάλμπι του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας στις 2 Ιουλίου 1990 και από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται σε τρεις δουλειές ταυτόχρονα, με σκοπό να στηρίξει την οικογένειά της. Εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, σερβιτόρα και δούλευε στα ταμεία του μετρό.

Κλείσιμο
Σύντομα, έγινε μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, έχοντας μάλιστα καταφέρει να προταθεί 2 φορές για Όσκαρ.
Margot_Robbie
Μάργκοτ Ρόμπι

Η θεατής που θα ήθελε να έχει ο Έλληνας τενίστας στην εξέδρα για να τον παρακολουθεί σε κάποιον από τους αγώνες, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ.

Η viral ερωτική σκηνή με τον Ντι Κάπριο
Το όνομα της Ρόμπι έχει ριζωθεί τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ, με την ηθοποιό να έχει «χαρίσει» στη μεγάλη οθόνη μία από τις viral ερωτικές σκηνές με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Margot_Robbie

Η Ρόμπι πρωταγωνίστησε πλάι στον οσκαρικό ηθοποιό για τη δημοφιλή ταινία «ο Λύκος της Wall Street» και μία από τις σκηνές δείχνει την ηθοποιό να φορά ένα φούξια φόρεμα και να ακουμπήσει το πόδι της στο κεφάλι του Ντι Κάπριο.
margot_robie_xr_
H Μάργκοτ Ρόμπι στον «Λύκο της Wall Street» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Έκανε τα πάντα για να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ στο Babylon
Έκτοτε, η 32χρονη έχει αυξήσει τις συμμετοχές της στο πλευρό μεγάλων ονομάτων των Χόλιγουντ, με πιο πρόσφατη, αυτή στο Babylon, μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της μάλιστα, η ηθοποιός που υποδύεται μία σταρλετ του παλιού κινηματογράφου στο φιλμ, αποκάλυψε ότι έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ. Κατάφερε να πείσει τον σκηνοθέτη, αφού τον «απείλησε» λέγοντάς του: «Εγώ θα φιλήσω τον Μπραντ Πιτ κι αν θες κάνε μου μήνυση».
babylon_111

Το Barbie με τον Ράιαν Γκόζλινγκ

Εκτός από τα παραπάνω, η Ρόμπι έχει υποδυθεί την τρελή Χάρλεϊ Κουίν της περιπέτειας υπερηρώων «Ομάδα αυτοκτονίας» (2016), τη «Σάρον Τέιτ» του Κουέντιν Ταραντίνο στο παραμυθένιο «Κάποτε στο…Χόλιγουντ», ενώ είναι και η κινηματογραφική «Barbie» στην πρώτη live-action ταινία, 60 χρόνια αφότου η κούκλα πρωτοκυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1959.  Στον ρόλο του Κεν θα είναι ο Ράιαν Γκόσλιν.
babrie_margot



Δείτε βίντεο: Μάργκοτ Ρόμπι: «Ξελόγιασε» τον Ντι Κάπριο, φίλησε τον Μπραντ Πιτ κι ο Τσιτσιπάς την καλεί σε αγώνα του!

Μάργκοτ Ρόμπι: «Ξελόγιασε» τον Ντι Κάπριο, φίλησε τον Μπραντ Πιτ κι ο Τσιτσιπάς την καλεί σε αγώνα!



Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση: Παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ΑΔΑΕ ο Ράμμος - Όλα στη Δικαιοσύνη

Novartis: Συνελήφθη για εξαπάτηση επιχειρηματιών ο προστατευόμενος μάρτυρας, «Σαράφης»

Το «Ρολόι της Αποκάλυψης» δείχνει 90 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης