Παναθηναϊκός: Ενισχύεται με τον Σαμπάζ Νέιπιερ

Παναθηναϊκός: Ενισχύεται με τον Σαμπάζ Νέιπιερ

Ο εκλεκτός του Ντέγιαν Ράντονιτς για να ενισχύσει την περιφέρεια των «πράσινων»

shabazz-napier
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς υποστήριξε μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου ότι η ομάδα αναμένεται να υπογράψει παίκτη μέσα στην εβδομάδα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σαμπάζ Νέιπιερ ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ωστόσο ένας τραυματισμός τον έθεσε από νωρίς νοκ άουτ.

Ο 31χρονος πλέι μέικερ αγωνίζεται στην G-League όπου «γράφει» εξαιρετικά νούμερα και αναμένεται να αποτελέσει τον παίκτη ο οποίος θα πάρει θέση στην «πράσινη» περιφέρεια. Βέβαια το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τις θέσεις των ξένων καθώς αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός διαθέτει οκτώ ξένους παίκτες και με την απόκτηση του Νέιπιερ ο αριθμός αυτός θα φτάσει στους 9. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την αποδέσμευση κάποιου παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του παίκτη, αυτομάτως ο Ράντονιτς θα πρέπει να αποφασίσει και για μία ακόμα αλλαγή για το ελληνικό ρόστερ.

Ο Νέιπιερ έχει στο βιογραφικό του 345 ματς στο ΝΒΑ με 7.1 πόντους, 2.5 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ σουτάροντας με 45% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 81% στις βολές. Βέβαια ένας τραυματισμός λίγο μετά την έναρξη της σεζόν 2020-21 του απέτρεψε να κάνει ευρωπαϊκή καριέρα με τη φανέλα της Ζενίτ. Φέτος αγωνίζεται στην G-League με τη φανέλα των Μέξικο Σϊτι Κάπιτανς έχοντας κατά μέσο όρο 14 πόντους, 4.5 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ με 43% εντός παιδιάς, 34% στα τρίποντα και 77% στις βολές.

Πηγή: gazzetta.gr,


Ειδήσεις σήμερα

Η Καϊλή θα «πληρώσει» τη συμφωνία Παντσέρι με τους Βέλγους

Η απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία» βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης