Ντάνι Άλβες: Ζόρικο το πρώτο βράδυ του στη φυλακή της Βαρκελώνης

Ντάνι Άλβες: Ζόρικο το πρώτο βράδυ του στη φυλακή της Βαρκελώνης

Αρνήθηκε να πάρει υπνωτικό χάπι, δεν τηλεφώνησε σε κανέναν και έφαγε μόνο φρούτο στο πρώτο του βράδυ πίσω από τα κάγκελα ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

25134639
Όταν έχεις μάθει να ζεις...  μια ζωή μπροστά από τα φώτα αφού έχεις παίξει στην Εθνική Βραζιλίας, στη Μπαρτσελόνα, στην Παρί Σεν Ζερμέν και στη Γιουβέντους ένα βράδυ στην φυλακή είναι πάντα ζόρικο.  Ειδικά το πρώτο. 

Ο Ντάνι Άλβες  πριν από 1,5 μήνα έπαιξε στο Μουντιάλ με την Σελεσάο ενώ πριν από μήνες ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα, πριν τον διώξει ο Τσάβι, και κατέληξε στην Πούμας. Ο 39χρονος το βράδυ της 30ης προς 31 Δεκεμβρίου 2022 πήγε σε κλαμπ της Βαρκελώνης για να διασκεδάσει με φίλους αλλά αυτή η επίσκεψη του άλλαξε τη ζωή. 

αλβεσ
O Ντάνι Άλβες φτάνει στην φυλακή


Μια 23χρονη κοπέλα τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση. Κατέθεσε ότι αρχικά τις έβαλε το χέρι του μέσα στο εσώρουχό της και εν συνεχεία την πήγε στην τουαλέτα και την υποχρέωσε να του κάνει στοματικό σεξ. Όταν αντέδρασε την χτύπησε και την ανάγκασε να το κάνει. Την έβρισε, εκσπερμάτισε και έφυγε σαν... κύριος. 


Κλείσιμο

Η κοπέλα τα κατήγγειλε όλα αυτά το ίδιο βράδυ στην αστυνομία της Βαρκελώνης. Πήγε και σε νοσοκομείο για να έχει... αποδείξεις για όλα όσα έγιναν. Ο παίκτης δήλωσε πως όλα είναι ψέμματα. Λίγες ημέρες μετά κλήθηκε να απολογηθεί. 



Έπεσε σε αντιφάσεις και ήταν ειρωνικός και με τουπέ. Ο εισαγγελέας δεν τον πίστεψε και πρότεινε την φυλάκισή του. Ο δικαστής τον έστειλε στην φυλακή μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Πλέον κινδυνεύει εάν κριθεί ένοχος με ποινή 4 έως 12 ετών! 



Το ημερολόγιο την ημέρα που ο Ντάνι Άλβες οδηγήθηκε στο κελί έγραφε 20 Ιανουαρίου 2022. 

Madness ❗ Barcelona's Dani Alves dragged to prison by Spanish police after doing this , Barca news


Το ζόρικο βράδυ στην φυλακή 

Ο Άλβες οδηγήθηκε  βράδυ  στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1 της Βαρκελώνης, που βρίσκεται στην πόλη Σαντ Εστέβε Σεσροβίρες.  Αυτό είναι το κέντρο που αντικατέστησε την ιστορική φυλακή Modelo στη Βαρκελώνη όταν έκλεισε τον Ιούλιο του 2017. Απέχει 40 χλμ από το κέντρο της πόλης. Την χρησιμοποιούν για προφυλακισμένους (άνδρες και γυναίκες). 

syton
Το κλαμπ της Βαρκελώνης όπου έγινε η επίθεση


Ο Άλβες πήγε στη φυλακή με τα ρούχα με τα οποία είχε συλληφθεί. Πέρασε από ιατρική εξέταση, του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα και εν συνεχεία τον φωτογράφησαν. Δεν αντιστάθηκε. 

Τον οδήγησαν στο κελί όπου για λόγους ασφαλείας δεν είχε συγκάτοικο.  Το κελί είχε μέσα κρεβάτι, τραπέζι, τουαλέτα και ντουζ. 

Οι φύλακες εξήγησαν στον 39χρονο ότι μπορούσε να κάνει ένα τηλέφωνο σε ένα πρόσωπό που ήθελε αλλά εκείνος αρνήθηκε. Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν κάποιο νούμερο. Όπως εκείνο της συζύγου του Τζοάνα Σανθ η οποία την ίδια ώρα έγραφε μηνύματα συμπαράστασης στο Instagram. 

O Άλβες δεν μίλησε με κανέναν άλλο εκτός από τους φύλακες. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αρνήθηκε να πάρει υπνωτικό χάπι για να κοιμηθεί γρήγορα ενώ από τον δίσκο με το φαγητό που του πήγαν άγγιξε μόνο το φρούτο. 

Πάντως μιλούσε χαμηλόφωνα και με σεβασμό στους σορφωνιστικούς. 

Την ίδια ώρα η ομάδα του, η Πούμας από το Μεξικό, ανακοίνωνε ότι τον διώχνει ενώ λίγες ώρες μετά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα και παλιός συμπαίκτης του, ο Τσάβι, δήλωνε συγκλονισμένος από την εξέλιξη. 



Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα. Οι Ισπανοί αναφέρουν πως οδηγήθηκε στη φυλακή αφού θα μπορούσε να φύγει από την Ισπανία για τη Βραζιλία και να εξαφανιστεί. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ μπορεί  να κατηγορηθεί για βιασμό και όχι για σεξουαλική επίθεση. 

Το θέμα έφτασε και στην κυβέρνηση με την υπουργό ισότητας, Ιρένε Μοντέρο να γράφει στα social media: «Όποιος και εάν είναι ο φερόμενος δράστης, ο νόμος "μόνο το ναι, σημαίνει ναι" προστατεύει όλες τις γυναίκες. Οι γυναίκες που υφίστανται κάθε είδους σεξουαλική βία έχουν την προστασία του κράτους». 

Ειδήσεις σήμερα

Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε και δεύτερος δράστης μετά τη σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του 47χρονου

Ρόδος: Αφυδατωμένη και εξαντλημένη εντοπίστηκε η 44χρονη - Είχε εξαφανιστεί για πέντε ημέρες

Revenge... songs - Καλλιτέχνες που χώρισαν και μας έδωσαν καταπληκτικά «τραγούδια εκδίκησης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης