Ντάνι Άλβες: Τον έδιωξε η Πούμας μετά την φυλάκιση

Ντάνι Άλβες: Τον έδιωξε η Πούμας μετά την φυλάκιση

Η Πούμας ανακοίνωσε ότι πλέον ο Βραζιλιάνος  ποδοσφαιριστής δεν ανήκει στο δυναμικό της

alvesss
Τέλος στη συνεργασία της με τον Ντάνι Άλβες έβαλε η Πούμας μετά από την φυλάκιση του Βραζιλιάνου στη Βαρκελώνη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος πήγε μετά από τη Μπαρτσελόνα το 2022 στην ομάδα από το Μεξικό και μετά από την φυλάκισή του τον... τελείωσε!



Ο πρόεδρος της ομάδας,Λεοπόλδο Σίλβα, ανέφερε: «Με τις πληροφορίες που προέκυψαν σήμερα για τη νομική διαδικασία που αντιμετωπίζει ο παίκτης Ντάνι Άλβες και για την οποία κρατείται στην Ισπανία, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε τα εξής:

Η Πούμας πήρε την απόφαση να τερματίσει τη σύμβαση εργασίας με τον Ντάνι Άλβες από σήμερα. Με την απόφαση αυτή, ο σύλλογος επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του να μην ανέχεται πράξεις από κανένα μέλος του μας, όποιο κι αν είναι αυτό, που αντίκεινται στο πανεπιστημιακό πνεύμα και τις αξίες του.

Η Πούμας είναι ένας θεσμός που προάγει τον σεβασμό, την ορθή συμπεριφορά, την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό εντός και εκτός γηπέδου των παικτών μας, καθώς αποτελούν πρότυπο στην κοινωνία στο Μεξικό και οπουδήποτε στον κόσμο.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η συμπεριφορά ενός ατόμου να βλάψει τη φιλοσοφία μας που αποτέλεσε παράδειγμα σε όλη την ιστορία στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των νέων αθλητών στη χώρα μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Νέες απειλές κατά της Ελλάδας - Έξαλλος για το εξώφυλλο του Economist

Ψευτογιατρός : «Φρούριο» το σπίτι του στα Καλύβια - Πωλούσε αλοιφές και στους γείτονές του

Maneskin: Παντρεύτηκαν μεταξύ τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης