Ντάνι Άλβες: Γυναίκα τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ στη Βαρκελώνη

Ντάνι Άλβες: Γυναίκα τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ στη Βαρκελώνη

Η κοπέλα  ισχυρίστηκε ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό της - Αρνείται τις κατηγορίες το περιβάλλον του διεθνούς άσου

26552517
Πριν από λίγες εβδομάδες στο Μουντιάλ του Κατάρ έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ποτέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Ο Ντάνι Άλβες φόρεσε τη φανέλα της Βραζιλίας στα 39 του αλλά δεν μπόρεσε μαζί με τους συμπαίκτες του να φτάσουν μακριά την Σελεσάο και να χαρίσουν τον 6ο τίτλο στους συμπατριώτες τους. 

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα που συνεχίζει την καριέρα του στο Μεξικό αυτές τις ημέρες έχει επιστρέψει στη Βαρκελώνη για διακοπές και για ξεκούραση μαζί με την καλλονή σύντροφό του, την Ισπανίδα Τζοάνα Σανθ. 

Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν καλά για τον Άλβες στην Βαρκελώνη. Μια κοπέλα τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση μέσα σε κλαμπ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα! 



Το θέμα έβγαλε η  σπανική εφημερίδα ABC. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κοπέλα κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κλαμπ Σάτον στην Βαρκελώνη.

Η κοπέλα στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο Άλβες την πλησίασε και έβαλε χωρίς την θέλησή της το χέρι του μέσα στο εσώρουχο της. Αμέσως έτρεξε στους υπεύθυνους ασφαλείας του κλαμπ για να ζητήσει βοήθεια αλλά ο Άλβες είχε φύγει. 

Εν συνεχεία ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση. Από το περιβάλλον του Ντάνι Άλβες προκύπτει πως ο ποδοσφαιριστής αρνείται κάθε κατηγορία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο παίκτης βρέθηκε στο κλαμπ αλλά για λίγο και φυσικά δεν ήρθε σε επαφή με την κοπέλα. 

Κλείσιμο
 Η καταγγελία δεν έχει επισημοποιηθεί, αν και η κοπέλα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Βαρκελώνη.

Η κούκλα σύντροφός του Άλβες

Ο Άλβες έχει την φήμη του... γυναίκα αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ... βρει τη γυναίκα της ζωής του. 

Η 29χρονη Τζοάννα Σανθ που είναι δέκα χρόνια μικρότερη από τον Άλβες είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να δηλώσει πως εκείνος εκτός από πρωταθλητής στα γήπεδα είναι και πρωταθλητής στο κρεβάτι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joana Sanz (@joanasanz)


Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων το 2015 στη Βαρκελώνη και παντρεύτηκε το 2016 στην Ίμπιζα. Εκείνη σούπερ μόντελ που έχει δουλέψει για πολλά πρακτορεία και έχει διαφημίσει μεγάλα brands και εκείνος σπουδαίος μπακ μέλος της μεγάλης Βραζιλίας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joana Sanz (@joanasanz)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joana Sanz (@joanasanz)


Η Σανθ που σπούδασε ψυχολογία έχει κερδίσει τόσα χρόνια τον κόσμο της μόδας αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα. Ήθελε να γίνει αγγελάκι της Victoria Secret.

Η καριέρα της Τζοάνα που γεννήθηκε στα Κανάρια Νησιά, στον χώρο του μόντελινγκ ξεκίνησε το 2007 όταν κέρδισε στον διαγωνισμό Supermodel of the World, με τη δημοτικότητα της να εκτοξεύεται στα ύψη με τη συμμετοχή της στην εβδομάδα μόδας Cibeles στη Μαδρίτη.





Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση κορωνοϊού στην Κίνα: Παγκόσμιος συναγερμός μετά την εκτόξευση κρουσμάτων

Νέες ευθείες απειλές Ακάρ: Λάθος οι υπολογισμοί της Ελλάδας για το Καστελόριζο

«Ο Όλυμπος τιμωρεί όσους δεν τον σέβονται» - Γιατί έχουμε τόσα ατυχήματα με ορειβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης