Ντάνι Άλβες: Στη φυλακή ο Βραζιλιάνος για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης

Ντάνι Άλβες: Στη φυλακή ο Βραζιλιάνος για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης

Ο εισαγγελέας πρότεινε να τεθεί υπό κράτηση ο διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός και ο δικαστής τον έστειλε στο κελί -Σοκάρει η κατάθεση της κοπέλας

dani-alves547
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση του Ντάνι Άλβες εις βάρος μιας νεαρής γυναίκας σε κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου.

Η συγκεκριμένη κοπέλα  κατηγορεί τον 39χρονο ότι ενώ ήταν σε κλαμπ την πλησίασε και έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό της. 



Στην κατάθεση της η 23χρονη ισχυρίστηκε ότι ο Άλβες πήγε μαζί της στην αίθουσα VIP του κλαμπ και την ανάγκασε να καθίσει πάνω του.  Σύμφωνα με πληροφορίες του El Periodιco ο Άλβες υποχρέωσε την κοπέλα να του κάνει στοματικό έρωτα στην τουαλέτα και εν συνεχεία εκσπερμάτισε! 

Όταν αντιστάθηκε να του κάνει έρωτα την χαστούκισε! Η γυναίκα υπέστη σοκ και ξέσπασε σε κλάματα. Τότε φώναξε μια φίλη της και τον υπεύθυνο του κλαμπ για να τους πει τι είχε συμβεί αλλά ο Άλβες είχε φύγει ήδη. 

Κλείσιμο

Ο  Βραζιλιάνος αμυντικός που έπαιξε στο Μουντιάλ του Κατάρ συνελήφθη από τις αρχές της Βαρκελώνης το πρωί της Παρασκευής (20/01), ενώ μερικές ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στο 15ο  δικαστήριο της πόλης, το οποίο διέταξε την προσωρινή του κράτηση σε φυλακή και μάλιστα χωρίς εγγύηση.

Αυτό πρότεινε ο εισαγγελέας και το έκανε πράξη ο δικαστής! Κατά την απολογία του έπεσε σε πολλές αντιφάσεις όχι όμως και η καταγγέλουσα η οποία μετά το συμβάν πήγε για εξέταση σε νοσοκομείο για να μπορέσει να στηρίξει τους ισχυρισμούς της. 



Ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα έχει την πλήρη στήριξη των μελών της οικογένειάς του.

Δεν έγινε πιστευτός 

«Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα. Ήμουν εκεί, σε εκείνο το μέρος, με πολύ κόσμο, διασκεδάζοντας. Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω. Το απολάμβανα, αλλά χωρίς να εισβάλλω στον χώρο των άλλων και όταν αποφασίζεις να πας στην τουαλέτα, δεν ρωτάς ποιος είναι στο μπάνιο.

Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία, δεν ξέρω ποια είναι, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω εισβάλλει ποτέ στον χώρο κάποιου, χωρίς τη συγκατάθεσή του. Πώς να κάνω κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα ή ένα κορίτσι, προς Θεού, όχι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joana Sanz (@joanasanz)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joana Sanz (@joanasanz)


Αρκετά, φτάνει γιατί πονάνε, ειδικά τους δικούς μου ανθρώπους, τους δικούς μου, γιατί ξέρουν ποιος είμαι » ισχυρίστηκε ο Άλβες. Κανείς όμως δεν τον πίστεψε και έτσι από το 11ο ανακριτικό γραφείο της Βαρκελώνης οδηγήθηκε στη φυλακή! 

Μάλιστα η El Mundo Deportivo γράφει ότι η κατηγορία έχει μετατραπεί από σεξουαλική επίθεση σε βιασμό! 

Στο πλευρό του η Σάνθ 

Η συζυγός του πόυ είναι Ισπανίδα και έχει τεράστια καριέρα ως μοντέλο στη χώρα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Ντάνι έκανε κάτι τόσο άσχημο και τον στηρίζει δημόσια. 

νεα


Η Τζοάνα Σανθ που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στις εξέδρες στο Μουντιάλ του Κατάρ ανέβασε στα social media που δείχνει δύο χέρια να έχουν ενωθεί και έγραψε την λέξη "μαζί". 

Η 29χρονη  που είναι δέκα χρόνια μικρότερη από τον Άλβες είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να δηλώσει πως εκείνος εκτός από πρωταθλητής στα γήπεδα είναι και πρωταθλητής στο κρεβάτι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joana Sanz (@joanasanz)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joana Sanz (@joanasanz)


Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων το 2015 στη Βαρκελώνη και παντρεύτηκε το 2016 στην Ίμπιζα. Εκείνη σούπερ μόντελ που έχει δουλέψει για πολλά πρακτορεία και έχει διαφημίσει μεγάλα brands και εκείνος σπουδαίος μπακ μέλος της μεγάλης Βραζιλίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Νέες απειλές κατά της Ελλάδας - Έξαλλος για το εξώφυλλο του Economist

Ψευτογιατρός : «Φρούριο» το σπίτι του στα Καλύβια - Πωλούσε αλοιφές και στους γείτονές του

Maneskin: Παντρεύτηκαν μεταξύ τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης