Ρούνεϊ για την συνέντευξη Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι σίγουρος ότι η Γιουνάιτεντ θα κάνει ό,τι χρειάζεται»

Ρούνεϊ για την συνέντευξη Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι σίγουρος ότι η Γιουνάιτεντ θα κάνει ό,τι χρειάζεται»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ σχολίασε την περίφημη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιγράφοντας τα σχόλια του πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως «περίεργα» και φαίνεται να υποστηρίζει την προοπτική της πρόωρης λύσης του συμβολαίου του

rooney
Κατά τη διάρκεια της πολύκροτης συνέντευξής του στον Πιρς Μόργκαν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε στο στόχαστρό του -και- την κριτική του Γουέιν Ρούνεϊ εναντίον του στα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι υπήρχε «ζήλεια» επειδή ήταν πιο όμορφος και ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Η προσβολή για τον «αρουραίο» όπως τον αποκάλεσε ήρθε αφού ο Μόργκαν δήλωσε ότι προσπαθούσε να καταλάβει πώς ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να αντιπαθήσει ακόμη περισσότερο τον Ρονάλντο.

Γελώντας, ο Ρονάλντο απάντησε: «Αυτή είναι μια καλή ερώτηση! Μάλλον παρόμοια!».

Ο Βρετανός δημοσιογράφος είπε: «Απλώς προσπαθώ να καταλάβω πώς ο Γουέιν Ρούνεϊ θα μπορούσε να σε μισήσει ακόμα περισσότερο.»

Ο Ρονάλντο απάντησε: «Όχι μόνο αυτός, φανταστείτε και τους υπόλοιπους αρουραίους να με επικρίνουν, αλλά είναι καλό να είμαι ακόμα το Νο 1».

Ο 37χρονος επιθετικός είπε επίσης για τον Ρούνεϊ, στη συνέντευξη: «Μάλλον [είναι ζήλια]. Μάλλον - γιατί τελείωσε την καριέρα του στα 30 του. Ακόμα παίζω σε υψηλό επίπεδο. Δεν πρόκειται να πω ότι φαίνομαι καλύτερα από αυτόν, πράγμα που είναι αλήθεια».

Τώρα ο Ρούνεϊ κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια του Πορτογάλου διεθνούς, λέγοντας στο CNN: «Λοιπόν, ακούστε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φανταστικός παίκτης και, όπως έχω ξαναπεί, αυτός και ο [Λιονέλ] Μέσι είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες που πιθανότατα θα παίξουν το παιχνίδι. Και, πάλι, δεν είναι κριτική. Αυτό που είπα είναι ότι η ηλικία έρχεται σε όλους μας, και ο Κριστιάνο προφανώς το νιώθει αυτό και δυσκολεύεται να το διαχειριστεί. Προφανώς έχει κάνει μια συνέντευξη που έχει γίνει παγκόσμια. Λίγο περίεργο, μερικά από τα σχόλια είναι περίεργα, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα το αντιμετωπίσει μόλις δει την πλήρη συνέντευξη και θα κάνει ό,τι χρειάζεται».

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στα πόδια» - Καταγγελίες «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου

Με «σκονάκι» ο Μπάιντεν στην G20 για να αποφύγει γκάφες - Δείτε τις «σκηνικές οδηγίες»


Pirelli 2023: Γνωστά σέξι μοντέλα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στο διασημότερο ημερολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης