Serie A, Αταλάντα - Ίντερ 2-3: «Διπλό» τετράδας για τους Μιλανέζους - Δείτε τα γκολ

Serie A, Αταλάντα - Ίντερ 2-3: «Διπλό» τετράδας για τους Μιλανέζους - Δείτε τα γκολ

Η Ίντερ απέδρασε από το Μπέργκαμο με ανατροπή επί της Αταλάντα (2-3) και πηγαίνει όσο το δυνατόν πιο ήρεμη στη διακοπή του Μουντιάλ, από την 4η θέση και το -11 από την κορυφή

26450544
Οποιαδήποτε νέα απώλεια βαθμών θα ήταν απαγορευτική.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν είχε περιθώρια για κάτι άλλο πέραν της νίκης στο Μπέργκαμο, αν ήθελε να αποφύγει περαιτέρω «κραδασμούς» στην άκρη του πάγκου ενόψει της διακοπής του Μουντιάλ. Και η Ίντερ αποτύπωσε αυτή τη φιλοσοφία στο χορτάρι, παίρνοντας μεγάλο διπλό απέναντι στην Αταλάντα χάρη σε ανατροπή και πειστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο (2-3).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cob7ewodppt5)


Με τέσσερις διεθνείς να κάνουν... πρόβα τζενεράλε ενόψει Κατάρ (Ονάνα, Ντε Βράι, Ντάμφρις, Λαουτάρο), οι Νερατζούρι είχαν τα προβλήματά τους αμυντικά στο πρώτο μέρος και η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ήταν εκείνη που άγγιξε το γκολ σε δύο χρόνους, στο 15ο λεπτό.

Ο καταπληκτικός Ονάνα, όμως, είπε ισάριθμα «όχι» στο τελείωμα του Κόοπμαϊνερς και την κεφαλιά του Παλομίνο, διατηρώντας το μηδέν. Εν τέλει, ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Καμερουνέζος κίπερ «προδόθηκε» από τον Ντε Βράι, ο οποίος ανέτρεψε τον Ζαπάτα (σε αμφιλεγόμενη φάση) και ο ρέφερι Κιόφι με τη σύμφωνη γνώμη του VAR καταλόγισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λούκμαν στο 25' για το 1-0.

Οι Νερατζούρι, όμως, ήταν αποφασισμένοι και δεν παράτησαν σε κανένα σημείο το ματς. Ευτύχησαν, μάλιστα, να ισοφαρίσουν πριν από την ανάπαυλα, χάρη σε μια έξοχη συνεργασία των σέντερ φορ τους: ο Λαουτάρο με γυριστή κεφαλιά σέρβιρε στον Τζέκο, ο οποίος ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή πλάσαρε τον Μούσο.


Η απόδοση της Ίντερ έπιασε το τέλειο στις αρχές του β' μέρους και η εικόνα της εξαργυρώθηκε στον πίνακα του σκορ, αφού ο Βόσνιος «killer» υπέγραψε την ανατροπή με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 56' και ο Παλομίνο (έφταιγε και στη φάση του 1-1) με αυτογκόλ έγραψε το 3-1 υπέρ της Ίντερ στο 61'.

Έκτοτε ήταν η σειρά της Αταλάντα να αντιδράσει, όπως και συνέβη με τον Παλομίνο να εξιλεώνεται και να μειώνει σε 2-3 στο 77'. Και παρά την ασφυκτική πίεση στα τελευταία λεπτά, ο Ονάνα διατήρησε μέχρι τέλους το τρίποντο στα χέρια της Ίντερ, η οποία έπιασε Μίλαν και Λάτσιο στους 30 βαθμούς (με ματς περισσότερο). Αυτό ήταν και το 250ο ματς του Σιμόνε Ιντζάγκι ως προπονητή στη Serie A, με τον Ιταλό τεχνικό να μετρά τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον μετά από 250 παιχνίδια (143) τα τελευταία 35 χρόνια!


Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Παλομίνο, Ντεμιράλ (69' Οκόλι), Σκαλβίνι (46' Μαλινόφσκι), Χάτεμπουρ, Έντερσον, Κόοπμαϊνερς, Μέλε, Πάσαλιτς (83' Μπογκά), Λούκμαν, Ζαπάτα (69' Χόιλουντ)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Μπαστόνι (72' Ατσέρμπι), Ντάμφρις (72' Μπελανόβα), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν (80' Μπρόζοβιτς), Ντιμάρκο (80' Γκόσενς), Τζέκο, Λαουτάρο (84΄ Κορέα)

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ανήλικος ποζάρει με όπλο σε γνωστό club της Αθήνας

Ο Ιρανός που ενέπνευσε την ταινία «Terminal» πέθανε στο αεροδρόμιο όπου έζησε για... 18 χρόνια!

Μάρτιν Σκορσέζε: Το «ευεργετικό» άσθμα, τα ναρκωτικά και οι 10 καλύτερες ταινίες του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης