Premier League, Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 2-1: Λύτρωση στο 90'+5' με τον Χάαλαντ! - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 2-1: Λύτρωση στο 90'+5' με τον Χάαλαντ! - Δείτε τα γκολ

Οι «Πολίτες» που έπαιζαν με 10 παίκτες με πέναλτι του Χάαλαντ βρέθηκαν στο +1 από την Άρσεναλ - Σούπερ ανατροπή η Λιντς, βαθμός για Νότιγχαμ

26418564
Θρίλερ στο «Ετιχαντ», με αίσιο τέλος για τη Μάντσεστερ Σίτι και πρωταγωνιστές Ντε Μπρόινε και Χάαλαντ.

Ο Βέλγος κέρδισε το πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο Νορβηγός στο 90'+5' διαμόρφωσε το 2-1 για τους «Πολίτες» κόντρα στη Φούλαμ. Ετσι, η Σίτι βρέθηκε ξανά στο +1 από την Άρσεναλ, παρά το γεγονός πως έπαιζε από το 26' με παίκτη λιγότερο.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Σίτι - Φούλαμ  

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Νότιγχαμ - Μπρέντφορντ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν και μόλις στο 16ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Άλβαρες. Ωστόσο, το ματς μόνο σε... περίπατο δεν εξελίχθηκε για την ομάδα του Πεπ. Στο 26' ο Γουίλσον βρέθηκε απέναντι από τον Έντερσον, ο Κανσέλο τον ανέτρεψε και ο διαιτητής, έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα. Ο Περέιρα ευστόχησε έφερε το ματς στα ίσα κι έβαλε πολύ δύσκολα στη Σίτι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να βρουν δίχτυα. Στο 65΄ο Χάαλαντ μπήλε στο ματς, έδωσε ώθηση στην ομάδα του και δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Ντε Μπρόινε. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η Μάντσεστερ πίεσε ασφυκτικά και στο 90+3' ο Ντε Μπρόινε κέρδισε πέναλτι από τον Ρόμπινσον. Ο Χάαλαντ ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 2-1.

Στο 90+6' «έσωσε» την ισοπαλία η Φόρεστ απέναντι στην Μπρέντφορντ
Πολύτιμη -όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι- ισοπαλία απέσπασε η Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην Μπρέντφορντ στο «City Ground» με 2-2. O Γκιμπς-Γουάιτ έβαλε μπροστά τους Κόκκινους στο 20ό λεπτό με όμορφη προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής, για να ισοφαρίσει ο Εμπουεμό στο 45'+2 από το σημείο του πέναλτι. Την ανατροπή για τις «μέλισσες» ολοκλήρωσε ο Γουισά στο 75' που βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Φόρεστ από την πάσα του Γιένσεν και «κρέμασε» τον Χέντερσον, όμως οι παίκτες του Κούπερ δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων ο Γκιμπς-Γουάιτ σούταρε, ο Μι έδιωξε πάνω σε συμπαίκτη του με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει την γραμμή πριν απομακρυνθεί από την άμυνα της Μπρέντφορντ και να χαρίσει στην Φόρεστ την ισοπαλία. Οι νεοφώτιστοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ η Μπρέντφορντ βρίσκεται στην 10η θέση και τους 16.

Ματσάρα και σημαντικό «διπλό» της Μπράιτον απέναντι στη Γουλβς
Γουλβς και Μπράιτον προσέφεραν θέαμα στο «Mollineaux», με τους Γλάρους εν τέλει να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη με 3-2. Ο Λαλάνα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με όμορφο πλασέ στο 9ο λεπτό. Οι Λύκοι ωστόσο κατάφεραν γρήγορα να φέρουν... τούμπα το ματς. Αρχικά, ο Γκέδες στο 12' με τελείωμα εντός περιοχής ισοφάρισε. Στο 35' ο Ντανκ έκανε χέρι εντός περιοχής στο γύρισμα του Ποντένσε από δεξιά και ο Νέβες ευστόχησε στο πέναλτι, πετυχαίνοντας το 2-1. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι όμως, επανέφερε την ισορροπία πριν τη λήξη του ημίχρονου. Ο Λαλάνα σέντραρε και ο Μιτόμα σκόραρε με ωραία κεφαλιά. Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε από τον Σεμέδο και ο Πορτογάλος, ως τελευταίος παίκτης, είδε την κόκκινη κάρτα. Οι Γλάροι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή, πίεσαν και λίγο πριν το τέλος λυτρώθηκαν. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διώξουν αποτελεσματικά την μπάλα, ο Γκρος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Μπράιτον με αυτή τη νίκη ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην 6η θέση της Premier League, με τη Γουλβς να παραμένει 19η.


Σούπερ ανατροπή η Λιντς
Κλείσιμο
Απίθανο ματς στο «Έλαντ Ρόουντ» με την Λιντς να βρίσκεται πίσω στο σκορ 3-1 στo 48' και τελικά να παίρνει νίκη με 4-3 απέναντι στην Μπόρνμουθ! Ετσι, οι γηπεδούχοι πήραν ανάσα, μιας και βρέθηκαν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ στο 3' για τη Λιντς με πέναλτι, ωστόσο η συνέχεια ήταν απογοητευτική, μιας και οι Ταβερνιέ (7'), Μπίλινγκ (19'), Σολάνκε (48') έφεραν το σκορ στο 3-1 κι έβαλαν πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους. Ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας, τα «παγώνια» έφεραν τα πάνω -κάτω. Ο Γκρίνγουντ στο 60' μείωσε και ο Κούπερ στο 68' πέτυχε το 3-3. Ο Σάμερβιλ στο 84' διαμόρφωσε το 4-3.

Πηγή: www.gazzetta.gr 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης