Premier League: Επιβλητική Γιουνάιτεντ, 2-0 την Τότεναμ και φουλ για τετράδα - Δείτε τα γκολ

Premier League: Επιβλητική Γιουνάιτεντ, 2-0 την Τότεναμ και φουλ για τετράδα - Δείτε τα γκολ

Η κεφάτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση μετά τη γκέλα κόντρα στη Νιούκαστλ και... πάτησε την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», σε μια δήλωση προθέσεων για τη μάχη της τετράδας

man_un
Το σκορ από μόνο του λέει μόνο τη... μισή αλήθεια! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλωστε φρόντισε να αποκομίσει πολλά περισσότερο από ένα «ξερό» τρίποντο σε ντέρμπι. Καταρχάς έβγαλε αντίδραση μετά την άνοστη γκέλα κόντρα στη Νιούκαστλ, όμως η ουσία είναι πως κέρδισε... τόνους αυτοπεποίθησης χάρη στην - ενδεχομένως - καλύτερη εμφάνισή της μέσα στη σεζόν. Και παρόλο που βρήκαν τον Γιορίς να υψώνει τείχος κρατώντας το σκορ σε... φυσιολογικά επίπεδα, οι ορεξάτοι Κόκκινοι Διάβολοι συνδύασαν την παράσταση με καθαρή νίκη 2-0 κόντρα στην άνευρη Τότεναμ που τους έστειλε στο -1 από την πρώτη τετράδα της Premier League.

Αψηφώντας τον... κίνδυνο που παράγει η Τότεναμ του Κόντε στις αντεπιθέσεις, η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να πάρει από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε δυο φορές κοντά στο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Αρχικά ο Γιορίς έσωσε την ομάδα του στην προσπάθεια του Φρεντ (8΄), ενώ τρία λεπτά αργότερα το curler του Άντονι σταμάτησε στο δοκάρι. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, απειλούσε συνεχώς τα καρέ του Γιορίς, ο οποίος ωστόσο κρατούσε το μηδέν με αποκορύφωμα τις επεμβάσεις στο φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες και σε βολέ του Σο.

Ο Γάλλος κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την Τότεναμ μέχρι το ημίχρονο, όμως το β΄μέρος γράφτηκε διαφορετικά! Μόλις στο 47΄ο Φρεντ εκμεταλλεύτηκε τη βοήθεια την κόντρας για να νικήσει τον - μέχρι τότε - ανίκητο Γιορίς, χαρίζοντας ένα δικαιότατο προβάδισμα στους Κόκκινους Διάβολους.

Κλείσιμο


Το γκολ απελευθέρωσε τα πόδια των γηπεδούχων που έφτασαν και σε δεύτερο με σκόρερ τον Μπρούνο Φερνάντες στο 69΄, ο οποίος έγραψε το 2-0 με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής.



Ο Πορτογάλος μάλιστα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 81΄ που όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ με το 2-0 να παραμένει. Ένα σκορ ιδιαίτερα φτωχό αναλογικά με την παρουσία και τις ευκαιρίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγωνιστικό χώρο, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Τότεναμ σε μια ηχηρή δήλωσε προθέσεων για τη μάχη της τετράδας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Σο, Κασεμίρο (87' Έρικσεν), Φρεντ, Άντονι (76' ΜακΤόμινεϊ), Φερνάντες, Σάντσο (87' Ελάνγκα), Ράσφορντ

Τότεναμ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ (82' Σεσενιόν), Ντέιβις, Ντόχερτι (82' Μόουρα), Μπεντακούρ (89' Σκιπ), Μπισούμα (82' Σάντσες), Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς (89' Σπενς), Σον, Κέιν

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 12ης αγωνιστικής στην Premier League:

Μπράιτον-Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς 2-1

Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 0-1

Μπρέντφορντ-Τσέλσι 0-0

Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 1-0

Νιούκαστλ-Έβερτον 1-0

Μάντσεστερ Γ.-Τότεναμ 2-0

Φούλαμ-Άστον Βίλα 20/10

Λέστερ-Λιντς 20/10

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι Αναβλήθηκε



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)

Αρσεναλ 27

Μάντσεστερ Σίτι 23

Τότεναμ 23 -11αγ.

Τσέλσι 20

Μάντσεστερ Γ. 19

Νιούκαστλ 18 -11αγ.

Λίβερπουλ 16

Μπράιτον 15

Μπρέντφορντ 14 -11αγ.

Κρίσταλ Πάλας 13

Μπόρνμουθ 13 -11αγ.

Φούλαμ 12

Σαουθάμπτον 11 -11αγ.

Γουέστ Χαμ 11 -11αγ.

Έβερτον 10 -11αγ.

Λιντς 9 -9αγ.

Άστον Βίλα 9

Γουλβς 9 -11αγ.

Νότιγχαμ Φόρεστ 6 -11αγ.

Λέστερ 5



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης