La Liga: Σάλος με τα υποτιμητικά σχόλια του προέδρου της Ομοσπονδίας για τρεις ομάδες

La Liga: Σάλος με τα υποτιμητικά σχόλια του προέδρου της Ομοσπονδίας για τρεις ομάδες

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και επικεφαλής των διαιτητών, Λουίς Ρουμπιάλες, ομολόγησε σε μηνύματα ότι οι ομάδες που αντιπαθεί περισσότερο είναι «με αυτή τη σειρά, η Βιγιαρεάλ, η Σεβίλλη και η Βαλένθια»

Rubiales
Ο Λουίς Ρουμπιάλες, πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF) και επικεφαλής των διαιτητών, ομολόγησε τον Ιανουάριο του 2020 σε μηνύματα στο WhatsApp ότι ήθελε η Σεβίλλη να χάσει έναν αγώνα πρωταθλήματος και ότι αυτός ο σύλλογος ήταν ένας από εκείνους που αντιπαθεί περισσότερο στη λίγκα μαζί με τις Βιγιαρεάλ και τη Βαλένθια.

Ο Ρουμπιάλες έστειλε αυτά τα μηνύματα κατά τη διάρκειας μιας αναμέτρησης μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. «Ας δούμε αν μπορούμε να σκουπίσουμε το πάτωμα μαζί τους, είναι οι ομάδες που μου αρέσουν λιγότερο», έγραψε για την ομάδα της Ανδαλουσίας με πολύ υποτιμητικούς όρους, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2020.

Το μήνυμα απευθυνόταν στον πατέρα του, ο οποίος είπε ότι αντιπαθεί τη Σεβίλλη και τη Βαλένθια, κι ο Ρουμπιάλες πρόσθεσε: «Για μένα, με αυτή τη σειρά, είναι η Βιγιαρεάλ, η Σεβίλλη και η Βαλένθια». Η Σεβίλλη εκείνη τη μέρα ηττήθηκε από τους «Λος Μπλάνκος» με 2-1. Μάλιστα στο παιχνίδι υπήρχε ένα ακυρωθέν γκολ του Λουκ ντε Γιονγκ, το οποίο οδήγησε τον Ρουμπιάλες να προσθέσει: «Θα μου γκρινιάζουν συνεχώς τώρα για το VAR».

Confidential1


Οι τρεις σύλλογοι χαρακτήρισαν τις δηλώσεις του Ρουμπιάλες «ασεβείς, απαράδεκτες και αλαζονικές» και τόνισαν ότι αλλοιώνουν τη διαφάνεια του πρωταθλήματος και του ανταγωνισμού. «Η Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ επιθυμούν να εκφράσουν την κοινή μας καταδίκη για την περιφρόνηση του προέδρου της RFEF προς τους συλλόγους μας», ανέφερε η κοινή δήλωση.

«Η συζήτηση στην οποία μιλάει με τέτοια προσβολή, εχθρότητα και αλαζονεία προς τις τρεις ομάδες είναι απαράδεκτη από κάποιον που κατέχει τέτοια θέση ευθύνης και που πρέπει να φροντίζει εξίσου τα συμφέροντα όλων των ισπανικών ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Η Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ καταδικάζουν την περιφρόνηση και την έλλειψη σεβασμού του Ρουμπιάλες προς τις ομάδες μας και, κυρίως, προς τα συναισθήματα των οπαδών.

Ομοίως, εκφράζουμε ανησυχία για τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχει η στάση του προς τους συλλόγους μας, δεδομένης της συμπεριφοράς του δεν συμβάλλει στη διαφάνεια του ανταγωνισμού.

Κλείσιμο
Η Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ προτρέπουν τον Ρουμπιάλες να διορθώσει την κατάσταση και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους τρεις συλλόγους και τους οπαδούς μας»!

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Θεοσεβούμενος, οικογενειάρχης και με πολιτικές φιλοδοξίες ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη 

H Μπρουκ Σιλντς στο συνέδριο του Μarie Claire: Από τη «Γαλάζια Λίμνη» των 80s, στη συγγραφέα και την ακτιβίστρια

Τζόνι Ντεπ: «Αγνώριστος» σε νέα του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης