Ρονάλντο: Η Γαλατάσαραϊ προσπαθεί να τον πείσει ενόψει Γενάρη

Ρονάλντο: Η Γαλατάσαραϊ προσπαθεί να τον πείσει ενόψει Γενάρη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Fotomac» οι άνθρωποι της Γαλατασαράι «παλεύουν» από τώρα για το... απόλυτο «μπαμ» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει του Γενάρη

ronaldo_1000
Παρά τις πιέσεις που άσκησε το καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέμεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως μέχρι στιγμής δεν δείχνει... ευτυχισμένος στους Κόκκινους Διαβόλους, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ. Με βάση αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται τον ερχόμενο Γενάρη να ανοίξει θέμα για το μέλλον του Πορτογάλου σταρ.

Η Γαλατάσαρι ήταν από τις πλέον... δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι, αφού απέκτησε μεταξύ άλλων τους Τορέιρα, Ολιβέιρα, Μάτα, Σεφέροβιτς, Μέρτενς και Ικάρντι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Fotomac» οι «Τσιμ Μπομ» ψάχνουν την «απόλυτη βόμβα» το καλοκαίρι με την απόκτηση του CR7 και ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχουν καθημερινές επαφές.

«Ο επικεφαλής του κλαμπ, Ερντέν Τιμούρ, αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για την προσπάθεια της Γαλατάσαραϊ να αποκτήσει τον παίκτη, που έχει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 411.000 ευρώ αλλά λέγεται πως βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τους εκπροσώπους του πάικτη», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της «Fotomac».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Πρωταθλητής» στο κόστος στέγασης η Ελλάδα, «εφιάλτης» η ανανέωση της μίσθωσης

Οι Ευρωπαίοι είδαν στην Πράγα το πραγματικό πρόσωπο του Ερντογάν - Καρότο και μαστίγιο από Μητσοτάκη

Breaking Bad στη Λάρισα: Σχολείο έγινε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης