Ναδάλ: Δύσκολη πρόκριση επί του Φονίνι για το US Open

Ναδάλ: Δύσκολη πρόκριση επί του Φονίνι για το US Open

Τέσσερα σετ χρειάστηκε ο Ράφα Ναδάλ για να πάρει την πρόκριση από τον αξιόμαχο Αντόνιο Φονίνι

fbog_olxeaa2ukj
Το US Open δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος, μετά τον Ρίνκι Χιτζιγιάμα, δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο και του Αντόνιο Φονίνι.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος Ιταλός και Νο. 60 στην κατάταξη, έβαλε πολύ δύσκολα στον Ισπανό τενίστα, αναγκάζοντάς τον, να πάρει την πρόκριση στα τέσσερα σετ και μετά από 2,5 ώρες αγώνα.

Πιο αναλυτικά, ο Φονίνι πήρε το πρώτο σετ με 6-2, εκπλήσσοντας τον έμπειρο αντίπαλό του, όμως ο αριστερόχειρας τενίστας «ξύπνησε» στα μέσα του δεύτερου σετ και εν τέλει, με 6-4, 6-2 και 6-1, πήρε τη νίκη με 3-1 στα σετ.

Μάλιστα, ο αγώνας είχε και ένα αναπάντεχο γεγονός, καθώς ο Ισπανός τραυματίστηκε στη μύτη ύστερα από την αναπήδηση της ρακέτας στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υπάρξει προσωρινό ταϊμ-άουτ.


Στην επόμενη φάση, ο Ναδάλ θα συναντήσει τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ, ο οποίος άφησε εκτός τουρνουά τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με 4-2 σετ. Πρόκειται για έναν αντίπαλο που έχει συναντήσει συνολικά 17 φορές, έχοντας ισάριθμες νίκες (!), με αποτέλεσμα η παράδοση να γέρνει υπέρ του.


Κλείσιμο

Στα υπόλοιπα ζευγαρώματα, ο Χούμπερτ Χούρκατς (Νο. 8) έπεσε θύμα... έκπληξης από τον Ίλια Ιβάσκα και έμεινε εκτός (3-1 σετ), με τον Λευκορώσο να περιμένει στον επόμενο γύρο τον Λορέντζο Μουζέτι που απέκλεισε τον Ζις Μπρουέρ (3-1 σετ).

Τέλος, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν κέρδισε τον Άλεξ Πόπιριν με 3-0 σετ (αν και δύσκολα) και θα βρει στον τρίτο γύρο τον Φράνσις Τιάφοου που είχε αποκλείσει τον Τζέισον Κούμπλερ (3-0 σετ).

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Κανένας κίνδυνος κυρώσεων για τους S-300 στην Κρήτη


Ξεκινά σήμερα το φεστιβάλ για τα 48 χρόνια ΠΑΣΟΚ


Κέιτ Μος: Ο «παράξενος» τρόπος, με τον οποίο της χάρισε ο Ντεπ τα πρώτα της διαμάντια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης