Λάτσιο - Ίντερ 3-1: Πάρτι των Λατσιάλι στο Ολίμπικο και κορυφή - Δείτε τα γκολ

Λάτσιο - Ίντερ 3-1: Πάρτι των Λατσιάλι στο Ολίμπικο και κορυφή - Δείτε τα γκολ

Η Λάτσιο ήταν εντυπωσιακή στο Ολίμπικο, επικράτησε 3-1 της Ίντερ και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της Seria A - Πρώτη φετινή ήττα για τους Νερατζούρι

lazio
Η Λάτσιο ήταν εντυπωσιακή στο Ολίμπικο και με τρεις γκολάρες δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Ίντερ.

Οι Ρωμαίοι επικράτησαν 3-1, βρέθηκαν στην κορυφή, υποχρεώνοντας παράλληλα τους «Νερατζούρι» στην πρώτη φετινή ήττα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και είχαν στο 7' καλή ευκαιρία με τον Γκαλιαρντίνι. Η Λάτσιο ανέβασε στροφές και απείλησε στο 16' με τον Ιμόμπιλε. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και στο 40ο λεπτο, όταν από ασίστ του Σάβιτς, ο Φελίπε Άντερσον με υπέροχη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 51' έφερε το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Λαουτάρο. Ωστόσο, τα αμυντικά κενά των «Νερατζούρι» δεν πέρασαν ανεκμετάλλευτα από τους γηπεδούχους.

Ο Λουίς Αλμπέρτο στο 75' με σουτάρα έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-1 και στο 86' ο Πέδρο με εκπληκτικό πλασέ σφράγισε μια μεγάλη νίκη διαμορφώνοντας το 3-1.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmg9ma1do2vt)


Λάτσιο: Πρόβεντελ, Λατζάρι (71′ Χισάι), Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι (84′ Μάρκος Αντόνιο), Βεσίνο (57′ Λουίς Αλμπέρτο), Φελίπε Αντερσον (84′ Καντσελιέρι), Τζακάνι (57′ Πέδρο), Ιμόμπιλε.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (69′ Νταρμιάν), Μπαρέλα (77′ Κορέα), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (77′ Τσαλχάνογλου), Ντιμάρκο (69′ Γκόσενς), Λαουτάρο, Λουκάκου (69′ Τζέκο).

Διπλό η Ουντινέζε, χωρίς βαθμό η Μόντσα

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ουντινέζε νίκησε εκτός έδρας την Μόντσα (1-2) και την άφησε χωρίς βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Η νεοφώτιστη προηγήθηκε στο 32’ με σουτ του Κολπάνι, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπέτο με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-1. Στο 77’ ο Ουντότζι διαμόρφωσε το 2-1. Πολλά παράπονα από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος τόνισε πως η αντίπαλος έπαιζε με... 12 παίκτες λόγω της στήριξης του διαιτητή.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Συμφέροντα εντός κι εκτός θέλουν αδύναμες κυβερνήσεις - Δεν κάνω πίσω, ο λαός αποφασίζει

Αλεποχώρι: Πυροβόλησε ευθεία προς τα παιδιά ο 70χρονος - «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες

Πολεμικό Ναυτικό: Θρίλερ ο ξαφνικός θάνατος της 19χρονης Θάλειας - Εφαγε σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης