Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός Πρωταθλητής της Μπρατισλάβας σε σχέση με τη Μακάμπι Χάιφα

Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός Πρωταθλητής της Μπρατισλάβας σε σχέση με τη Μακάμπι Χάιφα

Η 11άδα του Ολυμπιακού στον αγώνα της Μπρατισλάβας είχε αρκετές αλλαγές σχετικά με εκείνη με τη Μακάμπι Χάιφα και θα υπάρξει και συνέχεια

3571894_1
Στο βαρύ 4-0 με τη Μακάμπι Χάιφα ο Ολυμπιακός είχε προφανώς άλλον προπονητή (Πέδρο Μαρτίνς) όμως υπήρχαν και πρόσωπα (που ήταν στην 11άδα του αγώνα με τους Ισραηλινούς) τα οποία στη Μπρατισλάβα δεν τα είδαμε στο αρχικό σχήμα. Από τους παίκτες που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών οι Μπουχαλάκης και Κανέ τέθηκαν εκτός των βασικών πλάνων για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν (εκεί όπου ο Κανέ έγινε αλλαγή στη αλλαγή) στη Μπρατισλάβα ενώ ανεξάρτητα από το πρόβλημα του Μαντί Καμαρά ο Κούντε προτιμήθηκε από εκείνον ανεβαίνοντας στην ιεραρχία των χαφ. Επίσης αναφορικά με τη γραμμή κρούσης ο Τικίνιο ήδη παραχωρήθηκε στη Μποταφόγκο.

Στον αγώνα με τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει ως εξής: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (77′ Εμβιλά), Κανέ (62′ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης (46′ Καρβάλιο), Ζινκερνάγκελ (62′ Κούντε), Μασούρας (68′ Βαλμπουενά) και Τικίνιο.

Στη Μπρατισλάβα και με τον Κορμπεράν να είχε ήδη κάνει ντεμπούτο στο 1-1 του Φαλήρου με τη Σλόβαν η 11άδα ήταν: Βατσλίκ, Άβιλα, Σισέ, Μπα (85′ Μπουχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ (68′ Αγκ. Καμαρά), Μασούρας, Ραντζέλοβιτς (80′ Μανωλάς) και Ελ Αραμπί (68′ Τικίνιο – 91′ Κανέ – 110′ Βαλμπουενά). Εάν δούμε τους δύο αγώνες υπήρχε αλλαγή στο κέντρο της άμυνας (μία), αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας, δύο αλλαγές στο κέντρο, μία αλλαγή στα εξτρέμ και μία στον φορ. Σύνολο δηλαδή έξι διαφοροποιήσεις.

Από την παραπάνω 11άδα πλην του ήδη... φευγάτου Τικίνιο μπορεί να προκύψουν και άλλες αλλαγές / αποχωρήσεις. Ο Σισέ έχει μεταγραφική ζήτηση, ο Κανέ είναι πια ερωτηματικό ενώ ερωτηματικό είναι και ο Ραντζέλοβιτς, παρότι κάποια πράγματα αναφορικά με τον Σέρβο winger άρεσαν στον Ισπανό τεχνικό. Ανοιχτό επίσης παραμένει το να πουληθεί ο Ρέαμπτσιουκ και να αποκτηθεί άλλος αριστερός μπακ.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

«Καμία υποψία» σε βάρος του καγκελάριου Όλαφ Σολτς για το σκάνδαλο Cum-Ex

«Συγγνώμη» στην Ινδιάνα που έστειλε ο Μπράντο στα Όσκαρ ζητά μετά από... μισό αιώνα η Ακαδημία

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σε λίγες ώρες στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης