Η... σπόντα του Αγγελόπουλου για το κλιματιστικό και η «καλύτερη» ομάδα του Μπαρτζώκα - Δείτε βίντεο

Η... σπόντα του Αγγελόπουλου για το κλιματιστικό και η «καλύτερη» ομάδα του Μπαρτζώκα - Δείτε βίντεο

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος... τρόλαρε τον Παναθηναϊκό για την πρόσφατη ιστορία με το κλιματιστικό στο Game 4 με την Λάρισα, ενώ στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε «ιστορική» τη φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό - Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε συνολικά για την εφετινή σεζόν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

5626425
Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός... τρόλαρε τον Παναθηναϊκό λέγοντας χαρακτηριστικά με χιουμοριστική διάθεση: «Χωρίς κλιματιστικό, εγώ θα φύγω από τη συνέντευξη», είπε χαριτολογώντας ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφερόμενος φυσικά στο πρόσφατο ζήτημα που προέκυψε στο Game 4 του Παναθηναϊκού στην Λάρισα.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι μια ιστορική χρονιά η φετινή. Επιστρέψαμε στην Α1 και κάναμε το νταμπλ. Πήραμε το πρωτάθλημα και το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε 7 νίκες επί του Παναθηναϊκού σε έξι μήνες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή μας. Μετά από ήττες αντέδρασαν σωστά, δεν είναι εύκολο. Από δωδέκατοι στην Euroleague πέρσι, βρεθήκαμε δεύτεροι φέτος. Είμαστε χαρούμενοι και έχουμε καλό υλικό για να συνεχίσουμε, με στόχο το Final 4 και εγχώριους τίτλους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksqlodnyuhd)


Για τον Γιώργο Πρίντεζη: «Για μένα ο Πρίντεζης εκτός από εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σε κάθε κουβέντα που κάναμε ήταν ευχάριστες συζητήσεις. Όχι με την έννοια πως μας έλεγε πράγματα που θέλαμε να ακούσουμε. Ήταν μια ωραία τρέλα που θα μας λείψει. Είναι παίκτης προπόνησης. Δούλεψε ατελείωτες ώρες, είναι παράδειγμα ο τρόπος που δούλεψε. Είμαστε τυχεροί που ζήσαμε όλα αυτά. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της ζωής του».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως κι ο Σπανούλης αλλά κι ο Πρίντεζης τερμάτισαν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό, ανέφερε «αυτό λέγαμε πριν. Να καταφέρουμε να γίνει αυτό υπάρχει ένας οργανισμός που το στηρίζει αυτό. Είναι δύο τίτλοι το γεγονός ότι τελείωσαν έτσι οι δύο αθλητές», ενώ για τον ελληνικό κορμό γενικότερα είπε πως «είναι το καλό οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Έχουν περάσει και ξένοι παίκτες, αλλά οι Έλληνες καταλαβαίνουν την αγάπη για την ομάδα. Πάντα στηρίζουμε τον κόουτς που είναι στον Ολυμπιακό. Αυτό το νιώθουν οι Έλληνες παίκτες και αυτό είναι το μυστικό».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckso83kwbwfl)


Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως φέτος ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του νταμπλ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Μετά από μια τέτοια σεζόν, μια τέτοια εμφάνιση και συμμετοχή από τον κόσμο, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο φειδωλός. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στους προέδρους που οραματίστηκαν και σχεδίασαν την ομάδα, στον κόσμο που μας στήριξε, στους παίκτες που μετέφρασαν την ιδέα του κλαμπ σε μια ομάδα που πάλευε κάθε ματς και κέρδιζε και σε όλους όσους δούλεψαν αυτούς τους δέκα μήνες.

Παίξαμε 75 παιχνίδια πολύ κρίσιμα, η προσπάθειά μας αναμφίβολα ήταν αξιέπαινη, σφραγίστηκε από δύο τίτλους, την πρόκρισή μας στο Final 4 και τελειώνοντας τη σεζόν όλοι μας είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για τον Ολυμπιακό».

Για το πρώτο του πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ο ανταγωνισμός είναι δύσκολος. Χρειάζονται διαχείριση οι νίκες και οι ήττες. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές τώρα που ξαναπαίξαμε. Έχω την αίσθηση πως πλέον κερδίζει ο καλύτερος. Και στο παρελθόν υπήρχαν χρονιές που ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδιζε και χρονιές που δεν ήταν. Όλοι εμείς είχαμε στον Ολυμπιακό μια αίσθηση για το πώς ήταν τα πράγματα και πώς είναι τώρα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως φέτος ήμασταν η καλύτερη ομάδα.

Κάναμε πολλά ρεκόρ, σε νίκες, σε πόντους και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες και τους προπονητές, αλλά ξεκινά από την κορυφή. Σε μια πολύ δύσκολη φάση της ομάδας μιλήσαμε με τους προέδρους και μου είχαν πει ότι το κίνητρό τους ήταν πιο υψηλό από ποτέ. Κι έτσι πήρα την απόφαση να επιστρέψω. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο φέτος δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο, αλλά πάντα είναι σημαντικό για μια ομάδα που δεν δικαιούται να μην πετύχει από τους φιλάθλους της».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksp407p2swx)


Για τον Πρίντεζη: «Η πρώτη μας συνεργασία ήταν στην Λάρισα, ήταν ένας φέρελπις που δεν είχε ρόλο στον Ολυμπιακό. Η χρονιά του βοήθησε την Ολύμπια πολύ αλλά και αυτόν. Ήταν ένας φοβερά γρήγορος και αθλητικός φόργουορντ, που στην εξέλιξη της καριέρας του με απίστευτη δουλειά έγινε ένας από τους καλύτερους φόργουορντ στην Ευρώπη. Απέκτησε ένα εξαιρετικό footwork και handwork. Βάσισε την τεχνική του σε αυτά, το πεταχτάρι το εξέλιξε με σκληρή δουλειά.

Ήταν παράδειγμα αφοσίωσης και πίστης στην ομάδα. Και η ομάδα όσες φορές χρειάστηκε να τον κρατήσει το έκανε. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εύχομαι η ζωή του να έχει τις ίδιες μεγάλες στιγμές από εδώ και πέρα με την οικογένειά του».

Για το μπάσκετ που έπαιξε φέτος η ομάδα του: «Θα έλεγα ότι ήταν μια ομάδα που απολάμβανα να κοουτσάρω, με την έννοια του πόσο έτοιμη ήταν να παίξει. Και με την Κουμπάν είχα την ίδια αίσθηση. Και το 2013 αλλά και το 2014 είχαμε ομάδες που αντιπαρήλθαν μεγάλες δυσκολίες και έπαιξαν καλό μπάσκετ. Σε όλα αυτά παίζει ρόλο και η τύχη.

Φέτος παίξαμε 75 αγώνες αλλά δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Πέρσι ο Παπανικολάου έμεινε έξω έξι μήνες. Ήταν θέμα τύχης, αλλά και της εκπληκτικής δουλειάς που κάνουμε εδώ με ένα φανταστικό τιμ γυμναστών, φυσιοθεραπευτών και τα λοιπά».

Για το αν το Κύπελλο βοήθησε συνολικά στη σεζόν: «Όντως ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, το λένε και οι παίκτες. Δείξαμε μια ανωτερότητα γενικά. Ήταν κομβικό παιχνίδι, γιατί πήραμε έναν τίτλο, αλλά αν μια ομάδα έχει αξία, συνεκτικότητα και πιστεύει ο ένας στον άλλο, θα πάρει αυτό που αξίζει.

Το να χάσεις έναν τίτλο θα δημιουργούσε κλυδωνισμούς, αλλά είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα. Χάσαμε για ένα τρίποντο του Μίτσιτς την παρουσία μας στον τελικό, θα είχαμε καλές ελπίδες να πάρουμε την Ευρωλίγκα. Η ομάδα τράφηκε από την αμφισβήτηση που είχε. Κάποιοι έλεγαν πως ελληνική ομάδα δεν θα ξαναπάει σε Final 4 για 20 χρόνια, μα να που έγινε».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksoxu846fl5)


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά

Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης