Γιώργος Πρίντεζης: Αποθέωση στο τελευταίο του παιχνίδι

Γιώργος Πρίντεζης: Αποθέωση στο τελευταίο του παιχνίδι

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποσύρθηκε από την  ενεργό δράση κερδίζοντας το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ - Παίκτες και προπονητές φόρεσαν μπλουζάκια με το όνομα και το νούμερο του για να τον τιμήσουν

5626434
Τέλος εποχής για τον Γιώργο Πρίντεζη. 

Δύο λεπτά και 23' πριν τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Πρίντεζης πέρασε στο παρκέ τον Γιώργο Πρίντεζη. 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού άκουσε το "Γιώργο ψυχάρα... Ολυμπιακάρα" και έπαιζε τα τελευταία του δευτερόλεπτα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μετά από το τέλος του αγώνα παίκτες και προπονητές πήγαν στα αποδυτήρια και φόρεσαν μπλουζάκια με το όνομα και το νούμερο του Πρίντεζη. 

Ο  37χρονος φόργουορντ βγήκε τελευταίος στο παρκέ και ανακοίνωσε το αντίο του: «Ευχαριστώ για τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Ήμασταν μαζί σε όλες τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε την ομάδα μας παρέα, όπως πριν 20 χρόνια! Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια στην ομάδα μας».

Τη σκυτάλη πήρε ο Κώστας Σλούκας που είπε για τον αρχηγό:   «Αυτή την παιχτάρα με το 15 δεν θα την ξαναδούμε»!Εν συνεχεία ο Πρίντεζης σήκωσε την κούπα στον αέρα του ΣΕΦ. 

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksoszlxy5rt)


Ο Γιώργος Πρίντεζης έπαιξε με μικρά κενά (2006-07, 2009-11) από το 2001 έως το 2022 στον Ολυμπιακό. Κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ελλάδος, 2 Euroleague, 2 Κύπελλα και 1 Διηπειρωτικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksoizu83nlt)


Η κορυφαία του στιγμή ήταν το σουτ, το "πεταχτάρι" στον τελικό του 2012 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το οποίο οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης στην Πόλη. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckso1twxpd5t)


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε για τον Πρίντεζη στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι η ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού, το πιο αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των φιλάθλων μας. Η ζωή του εύχομαι να είναι τόσο γεμάτη, τόσο χαρούμενη και τόσο έντονη όσο αυτά τα 20 χρόνια στον Ολυμπιακό». 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksp407p2swx)




Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά

Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης