ΕΣΑΚΕ: «Όχι» του ΔΣ στην αρνητική εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης για τις 4 ομάδες

ΕΣΑΚΕ: «Όχι» του ΔΣ στην αρνητική εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης για τις 4 ομάδες

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ δεν επικύρωσε (με ψήφους 8-4) την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης για μη αδειοδότηση σε ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα Πάτρας στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League

δσσ
Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση που διήρκεσε περισσότερες από 6 ώρες, το Δ.Σ. αποφάσισε να μην επικυρώσει την εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ για να μη δοθεί άδεια συμμετοχής σε τέσσερις ομάδες για το επόμενο πρωτάθλημα. Ο λόγος για την ΑΕΚ, τον Άρη, τον Απόλλωνα Πάτρας των οποίων οι φάκελοι κρίθηκαν ανεπαρκείς από την Επιτροπή.

Σύμφωνα με το καταστατικό του ΕΣΑΚΕ, η συγκεκριμένη εισήγηση είναι μεν δεσμευτική ωστόσο πρέπει να επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για τεθεί σε ισχύ. Κάτι που δεν συνέβη καθώς με ψήφους 8 κατά και 4 υπέρ, η εισήγηση δεν εγκρίθηκε. Κατά συνέπεια, οι τέσσερις ομάδες μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης και εξερχόμενος από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης», Μάκης Αγγελόπουλος έκανε λόγο για «δικαίωση», ενώ ο νομικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Απεφάνθη ότι δεν επικυρώνεται η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης. Συνεπώς δεν επέρχονται οι συνέπειες μη αδειοδότησης των ομάδων που δεν είχαν αδειοδοτηθεί. Συνεχίζουμε κανονικά.

Προς τιμήν τους όλα τα μέλη του ΕΣΑΚΕ και τα μέλη της Επιτροπής έχουν διαπιστώσει πως υπάρχει ένας οργανισμός. Σκοπός είναι να αλλάξουμε οργανισμό και να μην υπάρχουν τέτοια λάθη που μπορεί να μην αδειοδοτούν ομάδες που θα έπρεπε να αδειοδοτηθούν και να αδειοδοτούν άλλες που δεν θα έπρεπε. Υπάρχουν κενά στον οργανισμό, υπάρχουν προβλήματα. Είναι νέος, θα δούμε τι θα γίνει. Από εδώ και πέρα έχουμε διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ και από Αύγουστο θα ξεκινήσει η προετοιμασία».

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 22χρονη αθλήτρια που κατέρρευσε στην Κομοτηνή - Η προσοχή στραμμένη σε τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις

Κομπίνα «μαμούθ» από Κινέζα στον Γέρακα - Απέσπασε πάνω από €4 εκατ. από 340 επενδυτές

Παραλήρημα Μεντβέντεφ για την επίσκεψη Μακρόν, Σολτς και Ντράγκι στο Κίεβο - «Φίλοι βατράχων, λουκάνικων και σπαγγέτι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης