Ντε Μπρόινε: Κορυφαίος της φετινής σεζόν στην Premier League

Ντε Μπρόινε: Κορυφαίος της φετινής σεζόν στην Premier League

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, αναδείχθηκε κορυφαίος όλων για τη φετινή Premier League, νικώντας τον Μοχάμεντ Σαλάχ στα βραβεία της Λίγκας

de_m
Παίζει σαν να έχει στα χέρια του όλες τις μαριονέτες και να τις κινεί όπως ακριβώς θέλει και όπως ακριβώς του έχει πει να το κάνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Κι όχι μόνο το παιχνίδι της Σίτι όταν περνάει από τα πόδια του είναι υπέροχο, αλλά έβαλε και το σκοράρισμα στο ρεπερτόριό του. Κι αυτό τον έκανε ανίκητο. Και σύντομα πιθανότατα θα τον κάνει και Πρωταθλητή Αγγλίας γι' ακόμα μια φορά.

Με 15 τέρματα και 7 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις στην κορυφαία Λίγκα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναδείχθηκε καλύτερος όλων στην Premier για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σημειώνοντας και μια προσωπική νίκη απέναντι στον φετινό εκπληκτικό Μοχάμεντ Σαλάχ.



Όσα κι αν έκανε για τη Λίβερπουλ ο Αιγύπτιος επιθετικός, όσο κι αν μπορεί και προσπαθεί ακόμα να την οδηγήσει στο quadruple, ο «Φαραώ» νικήθηκε από τον Βέλγο σταρ της Σίτι.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Πηγή υπερμετάδοσης» της ευλογιάς των πιθήκων μια σάουνα στη Μαδρίτη και ένα «φεστιβάλ Φετίχ» στο Βέλγιο

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης