Σάκκαρη: Αποκλείστηκε με ανατροπή στη Ρώμη

Σάκκαρη: Αποκλείστηκε με ανατροπή στη Ρώμη

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε με 6-1, 5-7, 1-6 από τον Ονς Ζαμπέρ στον προημιτελικό του Italian Open της Ρώμης - Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 6-1, 5-2 και δεν μπόρεσε να κλείσει το 2ο σετ και να πάρει την πρόκριση

25681162
Εκτός ημιτελικού στο Italian Open έμειμνε  η Μαρία Σάκκαρη.

H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε σε 2.01'  με 6-1, 5-7, 1-6 από την Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ η οποία συνεχίζει στους "4" στη Ρώμη ενώ θυμίζουμε είχε κατακτήσει την κούπα στο Madrid Open πριν από λίγες ημέρες. 

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στο 6-1, 5-2 αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει το 2ο σετ και να συνεχίσει στη Ρώμη. Πλέον ξεκινάει την προετοιμασία της για το Roland Garros. 

Στον άλλο ημιτελικό του Σαββάτου θα παίξουν η Αρίνα Σαμπαλένκα και η Ίγκα Σβιόντεκ. 

Ο αγώνας 

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ (2-0) τον αγώνα της απέναντι στην Τυνήσια και με το σερβίς της έφτασε στο 3-0! Έσβησε 2 μπρέικ πόιντ της Ονς για το 4-1 και με νέο μπρέικ έφτασε στο 5-1 για να κλείσει στο 6-1!



Κλείσιμο
Το 2ο σετ άρχισε πάλι με μπρέικ της Σάκκαρη (1-0) και με 2ο μπρέικ πήγε στο 3-0! Η Ζαμπέρ πήρε πίσω το ένα μπρέικ και με το σερβίς της μείωσε σε 3-2.  Η Σάκκαρη έσβησε 2 μπρέικ πόιντ για το 4-2 και με μπρέικ έφτασε στο 5-2! 



H Τυνήσια έφτασε σε μπρέικ (5-3) και με το σερβίς της στο 5-4. Η Σάκκαρη έσβησε 1 μπρέικ πόιντ αλλά δέχτηκε και άλλο μπρέικ για το 5-5 και θα πάρει το σετ με 7-5! 



Στο 3ο σετ η Ζαμπέρ με μπρέικ πήγε στο 2-0 και με νέο μπρέικ έφτασε στο 5-1. Έκλεισε στο 6-1 πετυχαίνοντας την απόλυτη ανατροπή. 



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρης του Άμπου Ντάμπι

Ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δηλητηρίαση από κεταμίνη, αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Στη Γερμανία ενέκριναν νομοσχέδιο που επιτρέπει την επίταξη ή απαλλοτρίωση ενεργειακών υποδομών και εταιρειών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης