Σασουόλο - Γιουβέντους 1-2: «Απόδραση» με Κεν - Δείτε τα γκολ

Σασουόλο - Γιουβέντους 1-2: «Απόδραση» με Κεν - Δείτε τα γκολ

Ο Κεν αναδείχθηκε σε χρυσή αλλαγή, σκοράροντας στο 87΄ για την ολική ανατροπή της «Γιούβε» που επέστρεψε στις επιτυχίες πλησιάζοντας παράλληλα στο -1 από την 3η Νάπολι

kean_juve
Πρόκειται για ένα από εκείνα τα ματς όπου η εμφάνιση και η εικόνα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η Γιουβέντους παρουσίασε το κακό της πρόσωπο (και) στην έδρα της ανώτερης Σασούολο, όμως στο τέλος της βραδιάς ήταν εκείνη που χαμογέλασε διάπλατα. Ακόμα και αν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο με το γκολ του Ρασπαντόρι, ακόμα κι όταν οι γηπεδούχοι την έβαλαν στα σχοινιά, η Γηραιά Κυρία βρήκε τον τρόπο να αποδράσει και με ήρωα τον Κεν στο 87΄έκανε την ανατροπή (1-2), αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον για την τρίτη θέση.

Πλέον οι Μπιανκονέρι πλησίασαν την ντεφορμέ Νάπολι στο -1, χάρη σε ένα τρίποντο που ήρθε μετά κόπων και βασάνων. Η Σασούολο μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και επέβαλε σχεδόν καθολική υπεροχή, σπαταλώντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Σέζνι και αστοχία ωστόσο κρατούσαν ζωντανή τη Γιουβέντους, τουλάχιστον μέχρι τη φάση του 39΄. Οι γηπεδούχοι έκρυψαν τη μπάλα, ο εξαιρετικός Κυριακόπουλος έβγαλε πάσα κλειδί μέσα στην περιοχή και ο Ρασπαντόρι τελείωσε εξαίσια τον συνδυασμό για το 1-0. Η απάντηση της Γιουβέντους όμως δεν άργησε να καταφθάσει.

Μόλις επτά λεπτά αργότερα, ο Ντιμπάλα εκτέλεσε τον αντίπαλο κίπερ και έπιασε τον Ρονάλντο στη 10η θέση των all time scorers της Γιουβέντους στη Serie A με 81 γκολ, σε μια φάση ωστόσο που ξεκίνησε από κλέψιμο - πιθανό φάουλ - του Μοράτα πάνω στον (βασικό) Κυριακόπουλο. Η εικόνα δεν άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος, με τη Σασουόλο να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνει τον τρόπο για να ανακτήσει το προβάδισμα. Ένα προβάδισμα ωστόσο που δεν έμελλε να σημειωθεί ποτέ. Αντίθετα, εκείνοι που κατάφεραν να ξαναχτυπήσουν ήταν οι Μπιανκονέρι! Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Κεν ξέφυγε στον ελεύθερο χώρο και αναδείχθηκε σε χρυσή αλλαγή, σκοράροντας στο 87΄ για το τελικό 2-1 και την ολική ανατροπή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjjmixuyw7lt)
Κλείσιμο


Σασουόλο (Αλέσιο Ντιονίσι): Κονσίλι, Μουλντούρ, Αϊχάν, Κίρικες, Κυριακόπουλος, Φρατέσι (88΄Ενρίκε), Λόπεθ, Μπεράρντι (79΄Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι, Τραορέ (79΄Τζούρισιτς), Σκαμάκα

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι (55΄Κιελίνι), Άλεξ Σάντρο, Ζακάρια, Ντανίλο, Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (87΄Σούλε), Ντιμπάλα (55΄Βλάχοβιτς), Μοράτα (67΄Κεν)


Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της Serie A και η βαθμολογία:

Τορίνο-Σπέτσια 2-1

Βενέτσια-Αταλάντα 1-3

Ίντερ-Ρόμα 3-1

Βερόνα-Σαμπντόρια 1-1

Σαλερνιτάνα-Φιορεντίνα 2-1

Μπολόνια-Ουντινέζε 2-2

Έμπολι-Νάπολι 3-2

Τζένοα-Κάλιαρι 1-0

Λάτσιο-Μίλαν 1-2

Σασουόλο-Γιουβέντους 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 34 αγώνες)

Μίλαν 74

Ίντερ 72 -33αγ.

Νάπολι 67

Γιουβέντους 66

Ρόμα 58

Φιορεντίνα 56 -33αγ.

Λάτσιο 56

Αταλάντα 54 -33αγ.

Βερόνα 49

Σασουόλο 46

Τορίνο 43 -33αγ.

Ουντινέζε 40 -33αγ.

Μπολόνια 39 -33αγ.

Έμπολι 37

Σπέτσια 33

Σαμπντόρια 30

Κάλιαρι 28

Σαλερνιτάνα 25 -33αγ.

Τζένοα 25

Βενέτσια 22 -33αγ.


Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Στα χέρια του Έλον Μασκ το Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων

Επιμένει για νέο γονιδιακό έλεγχο στα τρία νεκρά παιδιά η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Πρωτοφανές συμβόλαιο θανάτου» η δολοφονία Σκαφτούρου - Το λάθος των εκτελεστών με την κλεμμένη μηχανή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης