Ολυμπιακός: Οι πέντε παίκτες με το έξτρα κίνητρο για το κλείσιμο της χρονιάς

Ολυμπιακός: Οι πέντε παίκτες με το έξτρα κίνητρο για το κλείσιμο της χρονιάς

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μπροστά του τις υποχρεώσεις του στα play offs του πρωταθλήματος και το Κύπελλο όμως ορισμένοι παίκτες του έχουν έξτρα κίνητρο

osfp_paixtes_xr
Ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας έχει τη διακοπή και μετά τον περιμένει το ντέρμπι του Φαλήρου με την ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική των play offs.

Ο πειραϊκός σύλλογος δεν έχει μόνο παίκτες που είναι σε καθεστώς αποχώρησης όπως οι Καρμπόβνικ, Λόπες και μάλλον και ο Ονιεκούρου. Έχει και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν έξτρα ή αισθητά ανεβασμένο κίνητρο για τα τελευταία ματς της χρονιάς.

Μία περίπτωση εξ αυτών είναι του Μάριου Βρουσάι. Ο διεθνής εξτρέμ ο οποίος μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου εξελίχθηκε σε αναπληρωματικό δεξιό μπακ στον Ολυμπιακό. Ο Βρουσάι φέτος έχει 27 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ και θέλει να κάνει ένα όσο το δυνατόν πιο καλό κλείσιμο για να βρει χώρο στο ρόστερ και τη νέα χρονιά.

Μία 2η περίπτωση είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Μπορεί να έχει φτάσει σχεδόν 38 ετών ωστόσο είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα παίζει με αυξημένο κίνητρο και πάντα θέλει το καλύτερο δυνατό. Ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει φέτος 34 ματς με 3 γκολ, 7 ασίστ και 1 κερδισμένο πέναλτι. Ο Βαλμπουενά θέλει ιδανικά να παίξει άλλον έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένας εξτρέμ διαφορετικός από τους άλλους στον φετινό Ολυμπιακό και γύρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί θέλει να πετύχει. Ο 31χρονος Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό έχει 15 αγώνες με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Άλλα δύο ονόματα είναι των Ζοάο Καρβάλιο και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο έμπειρος Γαλλομαροκινός στράικερ έχει φέτος 41 αγώνες με 18 γκολ και 3 ασίστ και δεν παίζει μόνο για να βγει ξανά 1ος σκόρερ αλλά παίζει και για το επόμενο συμβόλαιό του που ιδανικά θα ήθελε να είναι στον Ολυμπιακό (και να είναι έτσι το 3ο συμβόλαιό του). Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός από την άλλη δείχνει πως έχει κάποια στοιχεία για το κάτι παραπάνω αλλά έως τώρα δεν έχει πιάσει το 100% του. Προφανώς ο ίδιος θα ήθελε καλύτερες αγωνιστικά ημέρες για να... κλειδώσει μία θέση στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Στον Ολυμπιακό έχει 8 ματς με 3 ασίστ φέτος.

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr/

Ειδήσεις σήμερα:

Ο υβριδικός πόλεμος με όπλο το ρούβλι: Η στροφή του Πούτιν και οι μαζικές παρενέργειες από το ρωσικό «αντι-SWIFT»

Η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία «απειλούν» τον έλεγχο της φυματίωσης στην Ευρώπη, προειδοποιούν ειδικοί

Άρχισαν τα πλαφόν και στα φυσικά καταστήματα των σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης