Ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στα 20χλμ βάδην στο Παγκόσμιο του Ομάν

Ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στα 20χλμ βάδην στο Παγκόσμιο του Ομάν

Η Ελλάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό στα 20χλμ βάδην στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων

hellas
Η εθνική ομάδα βάδην γυναικών της Ελλάδος  είχε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε στην πρωτεύουσα του Ομάν, Μουσκάτ, κατακτώντας το ασημένιο στο ομαδικό στα 20χλμ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων.

Η 6η θέση από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (1ώρ.34:54), η 11η από την Κυριακή Φιλτιάκου (1ωρ.38:58) και η 13η από την Χριστίνα Παπαδοπούλου (1ώρ.40:01), ήταν αυτές που χάρισαν τη 2η στο ομαδικό στα 20χλμ. βάδην.

Η Αντιγόνη Ντρισμιώτη λίγους μόλις μήνες από την όγδοη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στην έκτη θέση σήμερα στα 20χλμ. με 1.34.54 πετυχαίνοντας εξαρχής το ζητούμενο, που ήταν μια θέση ψηλά στην κατάταξη ανεξάρτητα με την επίδοση. 



Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Κυριακής Φιλτισάκου, που αποτελεί το νέο αίμα στο αγώνισμα. Η νεαρή αθλήτρια κατάφερε να ανταπεξέλθει στο απόλυτο στις συνθήκες και να τερματίσει στην 11η θέση με 1.38.53.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερμάτισε στην 13η θέση με 1.40.01 και έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένη από τη σημερινή της εμφάνιση. Οι τρεις αθλήτριες του Κεφαλόπουλου, με τη σημερινή τους εμφάνιση χάρισαν στη χώρα μας το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό των 20χλμ. βάδην γυναικών. Πρόκειται για μια μεγάλη διάκριση για τον ελληνικό στίβο, αφού στη συγκεκριμένη διοργάνωση μετέχουν τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Νικήτρια στο ομαδικό ήταν η Κίνα που κατέκτησε τα δυο πρώτα μετάλλια με τις Μα (1.30.22) και Γιανγκ (1.31.54), ενώ τρίτη ήταν η Γκαρσία Λιόν από το Περού με 1.32.45.


Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας – Γεωργιάδης: Η ισχυρή ανάπτυξη γραμμή άμυνας απέναντι στην ακρίβεια

Αγωνιούν οι Ουκρανοί που βρίσκονται στην Ελλάδα: «Έχω να μιλήσω τρεις ημέρες με την οικογένειά μου»

Η στιγμή που ρωσικό τανκ στοχεύει το κονβόι των Ελλήνων στην Ουκρανία - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης