O Ρονάλντο άφησε ανοιχτή την «πόρτα» της εξόδου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Ρονάλντο άφησε ανοιχτή την «πόρτα» της εξόδου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε δηλώσεις του στο «DAZN» αναφέρθηκε στο μέλλον του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν του έρθει πρόταση από ομάδα με περισσότερες φιλοδοξίες

cr_7_1
Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

O Πορτογάλος σταρ αποχώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Γιουβέντους και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «Κόκκινους Διαβόλους», όμως τα δεδομένα είναι ρευστά.

Ο 37χρονος επιθετικός δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του στο Μάντσεστερ και σε κάθε του εμφάνιση δείχνει απογοητευμένος με την πορεία της ομάδας του. Ο «CR7» μίλησε στο «DAZN» και ξεκαθάρισε πως αν στην επόμενη μεταγραφική περίοοδο του έρθει πρόταση από ομάδα με την οποία μπορεί να διεκδικήσει περισσότερες ειτυχίες τότε δεν θα έχει λόγο να αρνηθεί.


Κλείσιμο

«Είναι δύσκολο να πω ότι δεν θέλω περισσότερα. Αν είμαι σε μια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσω κάτι ακόμα, τότε γιατί όχι; Δεν έχω πολλά χρόνια καριέρας μπροστά μου, ίσως 4-5, θα δούμε, οπότε θέλω να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Τα γεγονότα είναι γεγονότα, τα υπόλοιπα δεν μετράνε καθόλου. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος με τη φόρμα μου. Ακόμα σκοράρω, βοηθάω την Εθνική ομάδα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γι’ αυτό θέλω να συνεχίσω», ανέφερε στην τοποθέτηση του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σταρ μετράει 30 συμμετοχές μέσα στη σεζόν σε όλες τις διοργάνωσες, με απολογισμό 15 γκολ και τρεις ασίστ σε 2.418 αγωνιστικά λεπτά.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με τεθωρακισμένα σήμερα στο Κίεβο προβλέπουν Ουκρανοί αξιωματούχοι - «Η πιο δύσκολη μέρα του πολέμου»

Άνοδος 2% στην τιμή του πετρελαίου, πάνω από τα 100 δολάρια παραμένει το μπρεντ

Ο Σον Πεν βρίσκεται στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης