Μώραλης: Τρεις γιγαντοοθόνες στον Πειραιά για τον τελικό του Conference League
Τι επισήμανε ο Δήμαρχος Πειραιά στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τις Ημέρες Θάλασσας για τον τελικό του Conference League και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής
Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τις «Ημέρες Θάλασσας 2024» τοποθετήθηκε και για όσα θα γίνουν στο πλαίσιο του τελικού της 29ης Μαϊου για το Conference League όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena.
Ο Μώραλης ειδικότερα σχολίασε ανάμεσα στα άλλα ότι «θα προτιμούσα να άνοιγε το στάδιο Καραϊσκάκη. Στο στάδιο Καραϊσκάκη όμως απ' όσο έχω ενημερωθεί γίνονται εργασίες. Αυτό που συζητά η δημοτική Αρχή είναι να βάλει 3 οθόνες μεγάλες σε τρία σημεία της πόλης: στην πλατεία Κοραή, στη Ζέα και στα Καμίνια με 2.000 καθίσματα. Έτσι όποιος κόσμος θέλει να το δει έξω να μπορεί να το κάνει. Θα το ξέρουμε μέχρι αύριο ή την Τετάρτη».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.