Η ευχή του Τσιτσιπά και για την Σάκκαρη: «Ελπίζω και οι δυο να φύγουμε με το τρόπαιο»

Η ευχή του Τσιτσιπά και για την Σάκκαρη: «Ελπίζω και οι δυο να φύγουμε με το τρόπαιο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχήθηκε από το Ρότερνταμ να πάρει την κούπα η Μαρία Σάκκαρη στην Αγία Πετρούπολη - Δυο ημιτελικοί το Σάββατο για το ελληνικό τένις

tsitsipas_sakkari
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσουν το Σάββατο (12/2) στους ημιτελικού από ένα εισιτήριο για τους τελικούς στα τουρνουά του Ρότερνταμ και της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Έλληνας τενίστας θα δοκιμαστεί στις 16:00 (Cosmote Sport 6) απέναντι στον νεαρό Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα και είναι φαβορί για την είσοδο στον τελικό της Κυριακής στο τουρνουά της πόλης της Ολλανδίας.



Κλείσιμο
Από την άλλη η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με την Ρουμάνα Ίρινα Μπέγκου το Σάββατο (13:00,Novasports 6) και έχει τις περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στον τελικό (13/2). 

Ο Στέφανος από το Ρότερνταμ μετά από την πρόκριση του στον ημιτελικό ρωτήθηκε για την πορεία της Μαρίας και απάντησε: «Είμαστε στο 65%-70%, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ελπίζω και οι δυο να φύγουμε με το τρόπαιο και με όλες τις χαρές του κόσμου».

Οι δυο τενίστες είναι στο Νο1 του ταμπλό στα τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για την πορεία του στον πρώτο μήνα του tour (είχε προηγηθεί η επέμβαση στον αγκώνα τον Δεκέμβριο) αλλά και για το παιχνίδι με τον Τσέχο που έρχεται: « Όχι δεν περίμενα να είμαι σ' αυτό το επίπεδο. Έβλεπα τον εαυτό μου να βρίσκεται και πάλι στα γήπεδα λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι. Ο Λεχέτσκα είναι ένας παίκτης που είδα πρόσφατα στην Αυστραλία, παίζει πολύ καλό τένις, είναι νέος και έχει και αυτός πολύ υψηλούς στόχους.

Δεν θα έχει τίποτα να χάσει. Ο στόχος μου είναι να βγω έξω και να δείξω το παιχνίδι μου. Θα είναι σημαντικό να βγω εκεί έξω και να τον αντιμετωπίσω σαν κάθε άλλον παίκτη, σα να είναι στο tour πολλά χρόνια. Είμαι έτοιμος γι' αυτή τη μάχη και θέλω να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό».


Ειδήσεις σήμερα:

Πολλά τα ερωτήματα για τα τρία αδέρφια στην Πάτρα - «Καταρρέουν σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς εξήγηση»

Πούτιν-Μακρόν: Κι όμως υπήρχε λόγος που κάθισαν 4 μέτρα μακριά

Η Adele μεθυσμένη έκανε pole dancing και πέταξε το σακάκι της σε γκέι κλαμπ του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης