Απίθανη δήλωση του Τόμας Μίλερ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ

Απίθανη δήλωση του Τόμας Μίλερ για τον Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Νορβηγός επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά όπως φάνηκε ξεκάθαρα ο Τόμας Μίλερ δεν βλέπει με θετικό τρόπο ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου

miller_19
Με αφορμή το συμβόλαιο του με τη Μπάγερν το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023, ο Τόμας Μίλερ παραχώρησε συνέντευξη στην Bild όπου και πάλι... έγραψε με τις ατάκες του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο 34χρονος άσος των Βαυαρών ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να... ταΐζει με τις ασίστ του τον Έρλινγκ Χάαλαντ, όπως ακριβώς κάνει και με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον οποίο έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό φονικό δίδυμο.

«Προτιμώ να ταΐζω τα άλογα και τα κουνέλια μου!», ήταν η απάντηση του αθεόφοβου Μίλερ, ενώ όταν η κουβέντα πήγε στον Λεβαντόφσκι και στο συμβόλαιο του Πολωνού (που λήγει επίσης το 2023) τόνισε με νόημα: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά θα αποτελούσε για μένα τεράστια έκπληξη το να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του αν ααναλογισθούμε πόσο καλά έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για εμάς».

Όσον αφορά το δικό του συμβόλαιο, παρόλο που η διοίκηση έχει κάνει επαφές με Νόιερ και Λεβαντόφσκι, κανείς δεν τον έχει προσεγγίσει αλλά ο ίδιος δηλώνει ήρεμος.

«Είμαι ήρεμος αλλά και σίγουρος για τον εαυτό μου. Κανείς δεν με έχει ενοχλήσει από τον σύλλογο οπότε πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».


Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ και σε πόσες δόσεις - Αναλυτικά οι αλλαγές

Τα κινητά τηλέφωνα και το DNA θα «μιλήσουν» τώρα μετά τις αρνητικές τοξικολογικές της Γεωργίας Μπίκα

Τζουμέρκα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που σκοτώθηκε - Ξεψύχησε στα χέρια μου, δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης