Ο Τόμας Μίλερ στο promo video του Ghostbuster 4

Ο Τόμας Μίλερ στο promo video του Ghostbuster 4

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, φορώντας την επίσημη στολή του κυνηγού φαντασμάτων, συμμετέχει στο προωθητικό βίντεο της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη Τζέισον Ράιτμαν και τον παραγωγό Ιβάν Ράιτμαν

Mullher1
Την ερχόμενη Πέμπτη κάνει πρεμιέρα στη Γερμανία η ταινία «Ghostbusters: Legacy» και οι άνθρωποι της παραγωγής σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να προωθήσουν το τέταρτο μέρος της κωμωδίας επίστημονικής φαντασίας (ειδικά από τη στιγμή που το τρίτο εξελίχθηκε σε... παταγώδη αποτυχία).

Σε ένανάτυπο διαγωνισμό για τον πιο επικοινωνιακό άνθρωπο του γερμανικού ποδοσφαίρου θα είχαμε μια μεγάλη μάχη μεταξύ του Γιούργκεν Κλοπ και του Τόμας Μίλερ, αλλά για τους παραγωγούς του φιλμ η επιλογή του τελευταίου ήταν... μονόδρομος.

Mullher2


Ο αρχηγός των Βαυαρών μπορεί στα αποδυτήρια της ομάδας του να αποκαλείται «Ράδιο Μίλερ» λόγω της απίστευτης ικανότητας τους να επικοινωνεί με τους πάντες (συμπαίκτες, διαιτητές, αντιπάλους) μέσα στο γήπεδο, αλλά στον κόσμο της Bundesliga έχει καθιερωθεί με το παρατσούκλι «Raumdeuter» το οποίο θεωρητικά χαρακτηρίζει το στιλ παιχνιδιού του (όπου αδιάκοπα ψάχνει να βρει ελεύθερους χώρους για να κινηθεί ή να πασάρει τη μπάλα).

Σε μια ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει «εξερευνητής του διαστήματος» και έτσι το «Raumdeuter» του άνοιξε το δρόμο για τη συμμετοχή του στο προωθητικό βίντεο της ταινίας όπου είναι και πάλι απολαυστικός...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης