Euroleague: Παίζει ο Βεζένκοβ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αμφίβολος ο ΜακΚίσικ

Euroleague: Παίζει ο Βεζένκοβ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αμφίβολος ο ΜακΚίσικ

Δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Φάληρο για την Euroleague, ο Σάσα Βεζένκοβ προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με τον Σακιέλ ΜακΚίσικ που παραμένει αμφίβολος ενόψει του ματς της Πέμπτης (27/1) με τους Σέρβους

vezenkov
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (27/1) με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, όπου αναμένεται να επιστρέψει στην δράση ο Σάσα Βεζένκοβ.

Ο 26χρονος φόργουορντ, ο οποίος είχε μείνει προληπτικά εκτός κόντρα στον Κολοσσό λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα, προπονήθηκε κανονικά σήμερα (25/1) και θα βρίσκεται ξανά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του παιχνιδιού με τους πρωταθλητές της Αδριατικής.

Αντιθέτως, ο Σακιλ ΜακΚίσικ δεν προπονήθηκε και παραμένει εκτός, αντιμετωπίζοντας τις τελευταίες μέρες πρόβλημα στον δεξί μηρό, έπειτα από μια πτώση του κόντρα στην Μακάμπι την περασμένη Πέμπτη (20/1). Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του στο προσεχές ματς με τους Σέρβους για την 23η αγωνιστική της Euroleague κρίνεται αμφίβολη με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Κολοσσό στην Ρόδο, μένοντας στην Αθήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης