Υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χημειοθεραπεία ο Πελέ

Υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χημειοθεραπεία ο Πελέ

Έχοντας υποβληθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο, ο Πελέ βρέθηκε σήμερα ξανά στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία

pele
Στις 23 Οκτωβρίου ο «βασιλιάς» έγινε 81 χρονών, αλλά όπως στα νιάτα του κέρδιζε τις αντίπαλες άμυνες, έτσι και τώρα καταφέρνει να βγαίνει νικητής στη μάχη της ζωής.

Την τελευταία τριετία ο Πελέ έχει υποβληθεί σε ισάριθμες επεμβάσης (ισχίο το 2019, πέτρα στα νεφρά το 2020 και αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο τον περασμένο Σεπτέμβριο) και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φοβήθηκαν τα χειρότερα όταν έγινε γνωστό ότι σήμερα βρέθηκει και πάλι στο νοσοκομείο Άλμπερτ Άινσταϊν του Σάο Πάολο.

Στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ σήμανε συναγερμός, αλλά η λήξη του ήρθε λίγο αργότερα όταν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο αλλά και το περιβάλλον του παλαίμαχου άσου.

Αρχικά η διοίκηση του νοσοκομείου με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε ότι ο Πελέ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του προκειμένου να συνεχίσει τις θεραπείες του για τον όγκο στο παχύ έντερο.



Λίγες ώρες αργότερα από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου άσου ξεκαθαρίστηκε ότι υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χημειοθεραπεία, η οποία θα επαναλαμβάνεται περιοδικά, ωστόσο η κατάσταση του είναι πολύ καλή και ήδη έχει επιστρέψει στο σπίτι του...

Υπενθυμίζουμε ότι στις 29 Αυγούστου ο Πελέ βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας, αλλά τα αποτελέσματα τον οδήγησαν στο χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου) κι έτσι πήρε εξιτήριο στις 30 Σεπτεβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης