Ολυμπιακός: Πιθανότητα ακόμα και για 11άδα... καρμπόν με ΑΕΚ κόντρα στη Φενέρ

Ολυμπιακός: Πιθανότητα ακόμα και για 11άδα... καρμπόν με ΑΕΚ κόντρα στη Φενέρ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκλείεται με τη Φενέρ να παρατάξει την ίδια 11άδα που είδαμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή

osfp_fener_xr
Ουσιαστικά οι όποιες σκέψεις του Μαρτίνς έχουν να κάνουν με μία ή το πολύ δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό σχετικά με τη βραδινή αναμέτρηση της Πέμπτης με την τουρκική ομάδα που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών. Το παιχνίδι του Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2).

Εάν δηλαδή πάει σε προσέγγιση με τον Μπουχαλάκη βασικό και σε 4-3-3 ή εάν διαλέξει ξανά τον Ονιεκούρου για βασικό σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Εάν επιλεγεί 11άδα με Ονιεκούρου θα είναι η ίδια με ΑΕΚ σε 4-2-3-1 και ως εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Εάν διαλέξει τον Μπουχαλάκη τότε θα βγει εκτός αρχικού σχήματος ο Ονιεκούρου για να παίξουν με τριάδα μπροστά οι Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Για τον Βατσλίκ πάντως υπήρχε ένας προβληματισμός κυρίως για την αντίδρασή του στη φάση του 1-1 με τον Αραούχο.

Προφανώς και για τη διάταξη του Μαρτίνς θα πέσει ξανά μεγάλο βάρος στον άξονα των Πειραιωτών. Αξίζει να σημειωθεί πως το γήπεδο Καραϊσκάκη αναμένεται κατάμεστο. Επίσης η Φενέρ δεν έχει πάρει εισιτήρια, όπως εισιτήρια δεν είχε ζητήσει ούτε ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της Τουρκίας.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης