ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022

ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022

Οι δύο πλευρές παρουσίασαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σηματοδοτώντας την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

hPH-1


Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν τη χορηγική συνεργασία τους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Για ενδέκατη συνεχή σεζόν, ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθειά της για μια επιτυχημένη πορεία στη Super League και το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και για την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

2_2
Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Ρόκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας & Χορηγιών του ΟΠΑΠ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Προπονητής Παναθηναϊκού και παίκτες του Παναθηναϊκού

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα συνεχίσει να είναι ο Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Επιπλέον, η συνεργασία του ΟΠΑΠ με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εμπλουτιστεί, για μια ακόμα χρονιά, με δράσεις που προωθούν τις αξίες του αθλητισμού και ενισχύουν την κοινωνική προσφορά.


Κλείσιμο
Η εκδήλωση για τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε στην ιστορική έδρα της ομάδας, το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», παρουσία της διοίκησης του ΟΠΑΠ, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και παικτών της ομάδας, καθώς και εκπροσώπων των ΜΜΕ, σηματοδοτώντας την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

1
Σωκράτης Διούδης, Αρχηγός Παναθηναϊκού, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Ρόκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας & Χορηγιών του ΟΠΑΠ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Προπονητής Παναθηναϊκού
3_2
Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κος Γιαν Κάρας, τόνισε: «Σήμερα, σηματοδοτείται η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας του ΟΠΑΠ, του μεγαλύτερου υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μια από τις ιστορικότερες και πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ελλάδα. Τώρα που οι φίλαθλοι μπορούν να βρίσκονται ξανά στις κερκίδες, στον ΟΠΑΠ ανυπομονούμε να επανασυνδεθούμε μαζί τους, απολαμβάνοντας τους αγώνες και μοναδικές ψυχαγωγικές εμπειρίες. Άλλωστε, η διασκέδαση των φιλάθλων αποτελεί τη βάση της εξαιρετικής συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό εδώ και χρόνια. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει να είναι παραγωγική, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες για την κοινωνία»

rokas4_2
Γιάννης Ρόκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας & Χορηγιών του ΟΠΑΠ

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, κος Γιάννης Ρόκας, σημείωσε: «Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό μετρά 11 συνεχόμενες σεζόν, γεγονός που την καθιστά μια από τις μακροβιότερες και πλέον επιτυχημένες στην Ελλάδα. Για μια ακόμη σεζόν, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα προβάλλεται στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι το κορυφαίο στοιχηματικό brand της χώρας και αποτελεί μια αγαπημένη επιλογή διασκέδασης για τους Έλληνες φιλάθλους. Είμαι βέβαιος ότι – σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός – θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτή τη σεζόν ξεχωριστή για όλους όσοι επιλέξουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα».

8
Γιάννης Ρόκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας & Χορηγιών του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Χριστίνα Βραχάλη, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Προπονητής Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, Αρχηγός Παναθηναϊκού


neo5_2
Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κος Μάνος Μαυροκουκουλάκης, υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την εξαιρετική χορηγική συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ για μια ακόμη σεζόν. Εδώ και χρόνια, ο ΟΠΑΠ αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του Παναθηναϊκού, βοηθώντας την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Στο σύλλογό μας κάνουμε φέτος μια προσπάθεια να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση και σε αυτό το πλαίσιο είναι σίγουρα σημαντικό να έχουμε έναν υποστηρικτή σαν τον ΟΠΑΠ. Πέρα από τις επιτυχίες στα γήπεδα, με τον ΟΠΑΠ μας ενώνει η δέσμευση στην κοινωνική συνεισφορά. Στον Παναθηναϊκό, είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε κι εμείς στις σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ, όπως η στήριξη εκατοντάδων αθλητικών ακαδημιών και η ανακαίνιση των μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας. Είναι γνωστός άλλωστε ο σημαντικός κοινωνικός ρόλος του συλλόγου μας».

9
Σωκράτης Διούδης, Αρχηγός Παναθηναϊκού, Χριστίνα Βραχάλη, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Προπονητής Παναθηναϊκού

opap6_2
Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Προπονητής Παναθηναϊκού

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κος Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανέφερε: «Είναι σημαντικό για την προσπάθειά μας να έχουμε τέτοιες συνεργασίες. Με τον ΟΠΑΠ στο πλευρό μας, υποδεχόμαστε ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, μετά από σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας. Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες είναι κάτι που μας έλειψε και ελπίζουμε να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από καθημερινή δουλειά να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, ώστε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που όλοι θέλουμε».

10
Παίκτες του Παναθηναϊκού

opap7_2
Σωκράτης Διούδης, Αρχηγός Παναθηναϊκού

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, κος Σωκράτης Διούδης, δήλωσε: «Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη στήριξη του ΟΠΑΠ, της εταιρείας με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού, σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν, στην οποία ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την επιστροφή στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στις εγχώριες διοργανώσεις. Θέλουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε».

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης