Τιμπό Κουρτουά: Σύστησε στο Instagram για πρώτη φορά την καλλονή σύντροφό του

Τιμπό Κουρτουά: Σύστησε στο Instagram για πρώτη φορά την καλλονή σύντροφό του

Ο πορτιέρο της Ρεάλ Μαδρίτης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη κοινή φωτογραφία του με τη σύντροφό του Μισέλ Γκέρζιγκ

courtois
Την καλύτερη του περίοδο φαίνεται πως διανύει ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με μια λιτή ανακοίνωση η «Βασίλισσα» ανακοίνωσε πως ο Βέλγος τερματοφύλακας υπέγραψε για άλλα πέντε χρόνια, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος του Ιουνίου του 2026.

Ο Κουρτουά μετακόμισε στην Ρεάλ το 2018 όταν άφησε την Τσέλσι και με το συμβόλαιό του να λήγει το 2026, σημαίνει πως θα κλείσει… 8ετια με την φανέλα των «μερένχες».





Και στην προσωπική του ζωή ωστόσο όπως φαίνεται, ο Βέλγος αστέρας είναι τρελά ερωτευμένος, καθώς δεν κρύβει πλέον τη σχέση του με το 23χρονο μοντέλο από το Ισραήλ, Μισέλ Γκέρζιγκ.

Μάλιστα, ο 29χρονος τερματοφύλακας δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία μαζί με την ξανθιά σεξοβόμβα σύντροφό του, γράφοντα στη λεζάντα στα εβραϊκά: «Η αγάπη της ζωής μου».

Η ξανθιά καλλονή, που έχει περίπου 180.000 followers στο Instagram, ταξιδεύει συχνά-πυκνά στη Μαδρίτη για να συναντήσει τον Κουρτουά, ενώ οι δύο τους εθεάθησαν σε γιοτ στην Ίμπιζα μετά τη λήξη του Euro 2020.

Κλείσιμο


mishelll
courtoisss








Ειδήσεις σήμερα: 

Δικογραφία με δέκα μαρτυρίες-φωτιά για τον Φιλιππίδη

Ριάνα: Στον θρόνο της παγκόσμιας showbiz με περιουσία 1,7 δισ. δολάρια

Μπέλα Χαντίντ: Φόρεσε τη δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας και φαίνεται σαν να... είναι βρεγμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης