Copa America, Αργεντινή-Κολομβία 1-1 (3-2 π.): Στον τελικό η «αλμπισελέστε» με ήρωα τον Μαρτίνεζ – Δείτε τα γκολ

Copa America, Αργεντινή-Κολομβία 1-1 (3-2 π.): Στον τελικό η «αλμπισελέστε» με ήρωα τον Μαρτίνεζ – Δείτε τα γκολ

Η Αργεντινή επικράτησε με 3-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α) της Κολομβίας, χάρη στον γκολκίπερ Μαρτίνεζ κι επιστρέφει σε τελικό Copa America, από το 2016, εκεί που την περιμένει η διοργανώτρια Βραζιλία

μαρτινεζ
Η Αργεντινή έκλεισε θέση για τον τελικό του 47ου Copa America εκεί όπου θα συναντήσει τα ξημερώματα της Κυριακής (11/7) την Βραζιλία.

Η ομάδα του Λίονελ Μέσι για να φτάσει να διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο από το 1993 χρειάστηκε να κάμψει την αντίσταση της Κολομβίας στα ημιτελικά. Ότι δεν κατάφερε στην κανονική διάρκεια του αγώνα που έληξε 1-1 το πέτυχε στα πέναλτι με ήρωα τον τερματοφύλακά της Εμιλιάνο Μαρτίνεζ.

Στο «Estádio Nacional de Brasília» η «αλμπισελέστε» προηγήθηκε με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να αξιοποιεί την ασίστ του Μέσι στο 7ο λεπτό.

Κλείσιμο


Στο 60’, η Κολομβία ισοφάρισε, με ένα πολύ δύσκολο γκολ του Ντιάζ, ο οποίος κατάφερε να πλασάρει από δύσκολη γωνία και υπό πίεση, για να κάνει το 1-1.



Αυτό το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάστηκαν και οι δύο ομάδες με σημαντικότερη το δοκάρι του Μέσι στι 82ο λεπτό, οδηγήθηκαν απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.



Κουαρδάδο και Μέσι ξεκίνησαν εύστοχα, αλλά στη συνέχεια, Σάντσεζ και Ντε Πολ, δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Μίνα τους μιμήθηκε και ο Παρέδες έδωσε το προβάδισμα στην Αργεντινή. Ο Μπόρχα της Κολομβίας, ήταν ψύχραιμος για το 2-2, το ίδιο όμως ίσχυσε και για τον Λαουτάρο, που πήγε τη διαδικασία στο 3-2. Ο Καρντόνα, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ούτε αυτός κι έτσι, η Αργεντινή, εξασφάλισε την πρόκριση της στον τελικό του Copa America.





Ειδήσεις σήμερα

Υπό τους ήχους του «A far l’amore comincia tu» στη μνήμη της Ραφαέλα Καρά η προθέρμανση στο Ιταλία-Ισπανία

Euro 2020: Στον τελικό του Γουέμπλεϊ η Ιταλία - Μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Ισπανία - Δείτε τα γκολ

EURO 2020, Ιταλία - Ισπανία: Τα πειράγματα του Κιελίνι στον Άλμπα πριν τα πέναλτι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης