Φιλικά προετοιμασίας - Σάλτσμπουργκ-Ολυμπιακός 3-0: Δοκάρια οι «ερυθρόλευκοι», γκολ οι Αυστριακοί

Φιλικά προετοιμασίας - Σάλτσμπουργκ-Ολυμπιακός 3-0: Δοκάρια οι «ερυθρόλευκοι», γκολ οι Αυστριακοί

Η Σάλτσμπουργκ νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» - Δύο δοκάρια είχαν οι πρωταθλητές, με Αραμπί (43') και Τσούμιτς (84')

osfp_saltsburg
Έτσι ξεκίνησε ο Ολυμπιακός
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-3. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Τζολάκης. Δεξιός μπακ ο Ανδρούτσος, αριστερός ο Αποστολόπουλος, Σεμέδο και Παπασταθόπουλος αγωνίστηκαν στο κέντρο της άμυνας. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή απαρτίστηκε από Μπουχαλάκη, Καμαρά και Πέπε, ενώ η επιθετική από Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Αραμπί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccgb2kk6k241-sf)

Η υπεροχή της Σάλτσμπουργκ
Η Σάλτσμπουργκ, η κάτοχος οκτώ διαδοχικών πρωταθλημάτων στην Αυστρία, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μετά το δυνατό σουτ του Κόιτα που πέρασε πάνω από το δοκάρι, κέρδισε τρία διαδοχικά κόρνερ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 8ο λεπτό, όταν σουτ του Μασούρα μέσα από την περιοχή με το αριστερό, κατέληξε στα χέρια του Κεν.

Κλείσιμο
Οι Αυστριακοί συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και στο 10' το σουτ του Σέσκο μέσα από την περιοχή, μετά από... καταδίωξη του Σεμέδο, πέρασε άουτ. Για τους «ερυθρόλευκους» ο Ραντζέλοβιτς ήταν αρκετά κινητικός και στο 12' το σουτ που έκανε κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Οκτώ λεπτά αργότετα ήταν η σειρά του Καμαρά να απειλήσει με σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο «έβγαλε» ο τερματοφύλακας της Σάλτσμπουργκ.

Τα δύο τυχερά γκολ
Στο 18' και στο 21' ο Σωκράτης έκοψε δύο επικίνδυνες πρωτοβουλίες των Αυστριακών, ώσπου στο 33' και στο 35' η Σάλτσμπουργκ έφτασε σε δύο τυχερά γκολ. Αρχικά ο Γιουνούζοβιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Αραμπί, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccg94acfvl6x-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccg982bhcvrt-sf)


Δύο λεπτά αργότερα ο Καπάλδο σούταρε έξω από την περιοχή, ο Μπουχαλάκης έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη.

Η Σάλτσμπουργκ θα μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, αλλά το σουτ του Κιάεργκααρντ μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε μια... ανάσα από το 2-1 στο 43'. Ο Ραντζέλοβιτς έκανε σέντρα από δεξιά, αλλά η σκαστή κεφαλιά του Αραμπί χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Σεμέδο από το γύρισμα του Μασούρα κατέληξε στην αγκαλιά του Κεν.

Οι ευκαιρίες του Ολυμπιακού
Η Σάλτσμπουργκ ξεκίνησε με οκτώ αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Μαρτίνε προχώρησε σε μία, περνώντας στο ματς τον Μάρκοβιτς αντί του Σεμέδο. Στο 48' έκανε και δεύτερη, αναγκαστική, διότι χτύπησε ο Αποστολόπουλος και τον αντικατέστησε ο Ρέαμπτσιουκ. Στο 53' ο Ραντζέλοβιτς έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, αλλά αστόχησε, ενώ στο 54' ο νεοεισελθών Μπερνεντέ είδε τον Τζολάκη να διώχνει σε κόρνερ με το ένα χέρι το σουτ εκτός περιοχής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccg9d0s1i4ux-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccgac2scf2o1-sf)


Ο Ολυμπιακός ανέβαζε στροφές και στο 60' ο αντίπαλος κίπερ έπεσε και μπλόκαρε το πλασέ του Μασούρα. Στο 62' το πλασέ του Αραμπί από κοντά, κόνταρε, ενώ στο 63' το σουτ του Μασούρα μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στην κόντρα ο Αντεγιέμι
Την ώρα που η Σάλτσμπουργκ είχε στριμωχτεί στα σχοινιά, ένας από τους παίκτες που μπήκαν στο ματς ως αλλαγή έκαναν τη ζημιά στον Ολυμπιακό. Ο Αντεγιέμι έφυγε ταχύτατα στην κόντρα και «εκτέλεσε» για το 3-0.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccga552913nd-sf)


Τρία λεπτά νωρίτερα ο Μαρτίνς είχε προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, αφού έβαλε στο ματς τους Κρίστινσον, Λαλά, Καλογερόπουλο, Σαπουντζή, Τιάγκο Σίλβα, Κουντέ, Βρουσάι, Τσούμιτς και Μπα. Στα λεπτά που ακολούθησαν μετά το 3-0, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες. Στο 84' ο Τσούμιτς είχε δοκάρι μετά από σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 88' το σουτ του Βρουσάι απομάκρυνε ο κίπερ της Σάλτσμπουργκ.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Κοϊτά, Κιάεργκααρντ, Γιουνούζοβιτς, Σολέτ, Λούντεβιγκ, Σέσκο, Καπάλδο, Γκουίντο, Βέμπερ, Οκαφόρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (64' Κρίστινσον), Ανδρούτσος (64' Λαλά), Σεμέδο (46' Μάρκοβιτς), Σωκράτης (64' Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (48' Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (64' Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (64' Σαπουντζής), Πέπε (64'
Κούντε), Ραντζέλοβιτς (64' Βρουσάι), Μασούρας (64' Τσούμιτς), Ελ Αραμπί (64' Αλγκασίμ Μπα).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Υπέρ του ιερέα κατέθεσε η μητέρα των κοριτσιών που τον κατηγορούν για βιασμό!

Wimbledon (1ος γύρος), Σάκκαρη-Ρους 2-0 (6-1, 6-1): Σαρωτική η Μαρία, έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Λονδίνο

Αυτός είναι ο 49χρονος που άρπαξε τους πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν από την Εθνική Πινακοθήκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης