Η Στουτγάρδη ανακοίνωσε τον εκ νέου δανεισμό του Μαυροπάνου

Η Στουτγάρδη ανακοίνωσε τον εκ νέου δανεισμό του Μαυροπάνου

Η Στουτγάρδη ανακοίνωσε ότι ο Ντίνος Μαυροπάνος θα φορά τη φανέλα της και την επόμενη σεζόν ως δανεικός και πάλι από την Άρσεναλ - Στα 7 εκατομμύριο ευρώ η οψιόν αγοράς του

Mavropanos1
Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της BILD που ήθελε τον Ντίνο Μαυροπάνο να παραμένει στη Στουτγάρδη, ως δανεικός από την Άρσεναλ. Οι Σουηβοί ανακοίνωσαν την Πέμπτη (24/6) ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα φορά τη φανέλα τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Σε περίπτωση που η γερμανική ομάδα θελήσει ν' αγοράσει τον πρώην στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα τον επόμενο Ιούνιο, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ στους κανονιέρηδες.

Η ομάδα από το Λονδίνο απέκτησε τον Μαυροπάνο το καλοκαίρι του 2018 και αρχικά τον παραχώρησε δανεικό στη Νυρεμβέργη. Η Στουτγάρδη τον απέκτησε με το ίδιο καθεστώς το περασμένο καλοκαίρι.Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε σε 21 ματς Bundesliga και σε 1 Κυπέλλου τη φανέλα της γερμανικής ομάδας.

«Ήθελα πολύ να μείνω εδώ και έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια της Στουτγάρδης που με πίστεψε και ειδικά τους Σβεν Μίσλιντατ (τεχνικός διευθυντής) και Πελεκρίνο Ματαράτσο (προπονητής), Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και οι φίλαθλοι να μπορούν να έρθουν στο γήπεδο ξανά. Είναι κάτι που μου λείπει και ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα στη Mercedes-Benz Arena», υποστήριξε ο Ντίνος Μαυροπάνος, ενώ ο Σβεν Μίσλιντατ από την πλευρά του τόνισε:

«Καταστήσαμε σαφές ότι θα θέλαμε να μείνει ο Ντίνος εδώ. Το ίδιο ήθελε και εκείνος. Οδεύει στο δρόμο να γίνει ένα τοπ αμυντικός και είμαστε χαρούμενοι».



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης