Κέιν: «Δεν είχα πει ποτέ ότι θα έμενα για πάντα στην Τότεναμ»

Κέιν: «Δεν είχα πει ποτέ ότι θα έμενα για πάντα στην Τότεναμ»

Ο Χάρι Κέιν ανοίχτηκε για πρώτη φορά αναφορικά με το μέλλον του και τις σκέψεις φυγής από την Τότεναμ και τόνισε πως ουδέποτε είχε υποσχεθεί πως θα έμενε για όλη την καριέρα του στα «σπιρούνια»

kane1
Ο Κέιν μίλησε στον Γκάρι Νέβιλ αφού ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστής του SkySports κατάφερε να τον χαλαρώσει, ο Άγγλος στράικερ που το απόγευμα της Τετάρτης αποχαιρέτησε το κοινό της Τότεναμ μετά την ήττα (2-1) από την Άστον Βίλα, είπε:



«Δεν θέλω να φτάσει κάποια στιγμή το φινάλε της καριέρας μου και να έχω πράγματα για τα οποία μετάνιωσα που δεν έκανα. Θέλω να γίνω ο καλύτερος. Όσο καλύτερος μπορώ. Δεν είχα πει ποτέ ότι θα έμενα μέχρι τέλους στην Τότεναμ. Δεν είχα πει ποτέ ότι δεν θα έφευγα από την ομάδα. Αισθάνομαι ότι έχω ακόμα μια ολόκληρη καριέρα μπροστά μου.

Έχω άλλα 7-8 χρόνια. Δεν βιάζομαι. Δεν είμαι απεγνωσμένος για να κάνω κάτι. Απλά αισθάνομαι ότι έχω ακόμα πάρα πολλά να δώσω. Αισθάνομαι ότι μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος από αυτό που έχω δείξει μέχρι στιγμής. Δεν φοβάμαι να πω ότι θέλω να δοκιμάσω να φτάσω στο επίπεδο των Μέσι και Ρονάλντο. Είναι ο μεγάλος μου στόχος αυτός. Θέλω να κερδίζω κάθε σεζόν τρόπαια. Να σκοράρω 50, 60, 70 φορές κάθε σεζόν. Εκεί θέλω να φτάσω».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγει και άλλο η «ομπρέλα» της επιδότησης παγίων δαπανών

Συνεπιμέλεια: Τεταμένο κλίμα, προσωπικές αναφορές και έντονες διαφωνίες– Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας - Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακιές και Μαυρολίμνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης