Ολυμπιακός: Ο Λαλά παίρνει δεύτερη ευκαιρία

Ολυμπιακός: Ο Λαλά παίρνει δεύτερη ευκαιρία

Ο Κένι Λαλά έπιασε Λιμάνι ως μία πρωτοκλασσάτη επιλογή ωστόσο τα αγωνιστικά του δείγματα δεν ήταν τα προβλεπόμενα. Υπάρχει όμως η προετοιμασία και η επόμενη χρονιά για να αλλάξουν τα δεδομένα.

lala_spor
Εάν βάλουμε κάτω τα πράγματα σχεδόν κανένας ακραίος μπακ του Ολυμπιακού φέτος δεν έκανε σούπερ χρονιά. Μπορεί ούτε καν καλή εάν βγάλουμε από την εξίσωση τον Χοσέ Χολέμπας που ήρθε για δεύτερος αριστερός μπακ και έχει φέτος 37 αγώνες με 4 ασίστ.

Πάμε τώρα στον Κένι Λαλά. Ο 29χρονος δεξιός μπακ είναι δεδομένα ένας παίκτης με περγαμηνές και background από τη Ligue 1. Ωστόσο οι 10 μόλις συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τον τραυματισμό που είχε (που επίσης σίγουρα έπαιξε ρόλο) δεν τον βοήθησαν σε αυτή τη χρονική περίοδο. Το γεγονός ότι αγωνιστικά δεν προσαρμόστηκε και δεν προσέφερε ανάλογα και σύμφωνα με την αξία και την ποιότητά του έδειξαν πως δεν προσαρμόστηκε τόσο πολύ και σίγουρα επέφεραν έναν προβληματισμό.

Ως ένας παίκτης που βέβαια αποκτήθηκε τον Γενάρη - και μετά από την εισήγηση και του Μοντέστο - θα έχει και μία ακόμα ευκαιρία. Την ευκαιρία στην προετοιμασία αλλά και για τη νέα χρονιά να δείξει ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο και ότι μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα. Και φυσικά το βασικό και καίριο ερώτημα που θα έχει να απαντήσει ο ίδιος στο γήπεδο είναι το πόσο βελτιωμένος μπορεί να εμφανιστεί με τα χρώματα των πρωταθλητών Ελλάδας. Από τον Κένι Λαλά πάντως προλάβαμε να δούμε πως είναι ένα γρήγορο και επιθετικογενές μπακ.
lala_in

Ο Λαλά στη φιέστα του Ολυμπιακού

Ο Κένι Λαλά στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε:
4 αγώνες
275 λεπτά
Κλείσιμο
18 πάσες
12 λάθη
1 αποβολή
7 φάουλ κατά
3 φάουλ υπέρ
1 τελική

Να υπενθυμιστεί πως ο Ντρέγκερ θα αποχωρήσει από την ομάδα, οπότε το πλάνο για του χρόνου θα έχει Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Ανδρούτσο και έναν ακόμα ακραίο μπακ που θα αποκτηθεί. Στο αγωνιστικό σκέλος στα play offs ο Λαλά έπαιξε τελευταία φορά χρονικά με τον Αστέρα Τρίπολης στο 1-0. Ήταν εκείνο το ματς όπου ο Μπαράλες τον χτύπησε πολύ δυνατά και με ένα τάκλιν που θα μπορούσε να επιφέρει κόκκινη για τον παίκτη των Αρκάδων.







Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης