Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Ο «σεφτές» και η κούραση

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Ο «σεφτές» και η κούραση

Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ, με τους Αρκάδες να ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη στα playoffs απέναντι στην εξουθενωμένη «Ένωση».

aek-asteras_085922
Το μεγάλο «διπλό» επί του Παναθηναϊκού εξασφάλισε στην ΑΕΚ μία θέση στο Europa Conference League κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» πηγαίνουν δίχως άγχος για να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:30 (Novasports 4, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), με τους Αρκάδες να στοχεύουν επιτέλους στην πρώτη τους νίκη στα playoffs, απέναντι σε μία ομάδα ελλιπή και αρκετά κουρασμένη.

Οι ενδεκάδες

Χωρίς άγχος αλλά με πείσμα για τον... σεφτέ, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τους Ιγκλέσιας, Καπίγια, Λουίς και Φερνάντεθ και πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1.

Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Αστέρα, με τους Γκαρθία, Καστάνιο, Άλβαρες και Χριστόπουλο να έχουν τον πρώτο λόγο για την άμυνα.

Μπροστά τους οι Μουνάφο-Βαλιέντε και πίσω από τον Μπαράλες, οι Αλί Μπαμπά, Κρέσπι και Γκόμες, με την υπόλοιπη αποστολή να παραμένει... άγνωστη, καθώς ο τεχνικός των γηπεδούχων αναμένεται να την ανακοινώσει λίγο πριν τον αγώνα.

Κλείσιμο
Από τη μεριά των «κιτρινόμαυρων», ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους Λόπες, Κρίστισιτς, Τσιγκρίνσκι, Ολιβέιρα, Λάτσι, Ραντόνια, Γκαρσία και Νταντσένκο.

Στη βασική ενδεκάδα, πιθανότατα σε σχηματισμό 4-3-3, ενδέχεται να δούμε επιστροφή Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και τους Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα και Μιτάι στην άμυνα.

Στα χαφ προκρίνονται οι Σιμάνσκι, Σάκχοφ και Γαλανόπουλος και στην επίθεση οι Τάνκοβιτς, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ. Την υπόλοιπη αποστολή απαρτίζουν οι Τσιντώτας, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας και Χριστόπουλος.

Οι διαιτητές

Ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Τρίπολης, με τους βοηθούς του να είναι οι Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής) και Απτόσογλου (Λάρισας). Ως 4ος ορίστηκε ο Καραντώνης (Ημαθίας), ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Τζήλος (Λάρισας) και Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας).

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης