Βasket League: Πράξη πρώτη στα playoffs με τα... βλέμματα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Βasket League: Πράξη πρώτη στα playoffs με τα... βλέμματα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

H AEK υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ 3) στην πρεμιέρα των playoffs της Basket League, ενώ το Λαύριο φιλοξενεί τον Κολοσσό (16:00, ΕΡΤ Sports).

aek-paok
Τζάμπολ στα playoffs της Basket League και τα μεγάλα ματς ξεκινούν. Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ 3) στο ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Βασίλισσα πήρε με εντυπωσιακό τρόπο τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ (76-56) για την 6η αγωνιστική της Basket League στο πρώτο συναπάντημα των 2 ομάδων φέτος, σε ένα παιχνίδι που έγινε για... δεύτερη φορά μετά από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Η Ένωση κατάφερε να βγει νικήτρια και στην Θεσσαλονίκη με 87-85, αφού ο Κιθ Λάνγκφορντ... καθάρισε την ομάδα του Λυκογιάννη με winning shot στην παράταση.

Στο άλλο ματς της ημέρας η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, το Λάυριο υποδέχεται τον Κολοσσό (16:00, ERT Sports) και αναζητά τρόπο να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του.

H oμάδα του Σερέλη επικράτησε 83-77 του συνόλου από τη Ρόδο εντός έδρας στη regular season, ενώ ο Κολοσσός είχε επικρατήσει με 77-62 στην έδρα του στον πρώτο γύρο.

Την Τετάρτη (12/5) ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου υποδέχεται τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (20:00, ΕΡΤ 3) και ο Προμηθέας κοντράρεται στην Πάτρα (17:00, ΕΡΤ Sports) με το Περιστέρι.

Κλείσιμο
Τα ζευγάρια του 1ου γύρου (στις δύο νίκες) είναι τα ακόλουθα:

(1) Παναθηναικός - Ιωνικος (8)

(2) Λαύριο - Κολοσσός (7)

(3) Προμηθέας - Περιστέρι (6)

(4) ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (5)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης