Στεφ Κάρι: Ισοφάρισε τον Κόμπι και έχει 43.8 πόντους στα 4 τελευταία ματς! (vid)

Στεφ Κάρι: Ισοφάρισε τον Κόμπι και έχει 43.8 πόντους στα 4 τελευταία ματς! (vid)

Δέκα συνεχόμενα ματς με τουλάχιστον 30 πόντους. Ο πρώτος που το κάνει σε ηλικία 33 ετών και παραπάνω, μετά τον Κόμπι Μπράιαντ. Την ίδια ώρα, στα τέσσερα τελευταία ματς ο Κάρι μετράει το αδιανότητο: 43.8 πόντους και 9 τρίποντα σε μέσο όρο!

Screenshot_2021-04-18_Αδιανοτητος_Στεφ_Καρι_με_43_8_ποντους_και_9_τριποντα_στα_4_τελευταια_ματς__vid_
Αδιανόητος! Εξωπραγματικός! Εξωγήινος! Ο Στεφ Κάρι δεν παίζει μπάσκετμπολ. Εξασκεί μία διαφορετική τέχνη. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Και αν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ήταν σε καλύτερη αγωνιστική μοίρα, τότε ο Κάρι θα ήταν ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους για τον τίτλο του MVP!

Στο ματς με τους Μπόστον Σέλτικς ο Κάρι σταμάτησε στους 47 πόντους, με 11 εύστοχα τρίποντα σε 19 προσπάθειες! Ένα απ' αυτά το έβαλε με το αριστερό χέρι. Πήρε και το φάουλ! 

Στα τελευταία τέσσερα ματς ο δύο φορές MVP μετράει το απίθανο 43.8 πόντους και 9 τρίποντα ανά αγώνα. Στους τελευταίους πέντε έχει σημειώσει 44 τρίποντα! Και με την εμφάνιση απέναντι στους Σέλτικς, συμπλήρωσε μία δεκάδα σερί αγώνων με τουλάχιστον 30 πόντους! Ο τελευταίος που το είχε κάνει σε ηλικία 33 ετών και πάνω ήταν ο θρυλικός Κόμπι Μπράιαντ! 

 
Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης