Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η σύντροφος του Ρονάλντο γίνεται σειρά... στο Netflix

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η σύντροφος του Ρονάλντο γίνεται σειρά... στο Netflix

Η πληθωρική 27χρονη σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, υπέγραψε συμβόλαιο με το Netflix για να κάνει ριάλιτι τη ζωή της - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην επαρχία της Ουέσκα, τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας και ο έρωτας με τον Πορτογάλο άσο

rodriguez3
Τη συνεργασία της με το Netflix ανακοίνωσε η πληθωρική Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ!

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο γνωστοποίησε επίσημα ότι θα «δώσει τα χέρια» με την κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα. Όσον αφορά το περιεχόμενο της συνεργασίας, αυτό θα αφορά ένα ριάλιτι σόου με τη ζωή της στο πλευρό του Πορτογάλου άσου της Γιουβέντους, που όπως είναι φυσικό αναμένεται να σπάσει ταμεία...

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη με αυτό το νέο πρότζεκτ. Ευχαριστώ οικογένεια» έγραψε στο Instagram η 27χρονη , ενώ από την πλευρά του το Netflix απάντησε: «Καλώς ήρθες στην οικογένεια Τζορτζίνα».

Την υποστήριξη και την υπερηφάνεια για την αγαπημένη του, εξέφρασε βέβαια και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σχολίασε: «Συγχαρητήρια αγάπη μου. Υπερήφανος για εσένα».




Από τις φτωχογειτονιές της Ουέσκα... στα εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών

Γεννημένη στην πόλη Χάκα στην επαρχία της Ουέσκα της Ισπανίας με ρίζες από την Αργεντινή, ήρθε αντιμέτωπη από νωρίς με το σκληρό πρόσωπο της ζωής, καθώς ο πατέρας της Jorge Rodriguez είχε συνεχείς περιπέτειες με τον νόμο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Sun καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης, ενώ μετά την απελευθέρωση του το 2003 καταδικάστηκε εκ νέου σε 11 χρόνια εξαιτίας μιας αποτυχημένης επιχείρησης λαθρεμπορίου. Ο πολυτάραχος βίος του δεν του επέτρεψε να απολαύσει το αγαθό της ελευθερίας, καθώς το 2008 βρέθηκε ξανά καταδικασμένος για λαθρεμπόριο κάνναβης από το Μαρόκο στην Ισπανία.
Κλείσιμο
geoyoung

Ταυτόχρονα η φιλόδοξη Τζορτζίνα άνοιξε τα φτερά της σε ηλικία 18 χρονών, μετακομίζοντας στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα της. Εκεί σπούδασε την αγγλική γλώσσα, ταυτόχρονα με τα μαθήματα χορού, ενώ εργαζόταν ως σερβοτόρα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Επόμενος σταθμός στην πορεία της δεν ήταν άλλος από την Μαδρίτη, εργαζόμενη αρχικά ως πωλήτρια στον ιταλικό οίκο υψηλής ραπτικής Gucci.

Το λάτιν ταπεραμέντο της και η αψεγάδιαστη σιλουέτα της δεν άργησαν να την κάνουν να ξεχωρίσει στο χώρο της μόδας ως μοντέλο, κλείνοντας συνεργασίες με περιοδικά όπως το Grazia, Men's Health, Women's Health, Glamour, ενώ ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας εσωρούχων και μαγιό της Yamamay.
model.
geo2
H εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Φεστιβάλ της Βενετίας στην πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους του Πέδρο Αλμοδόβαρ




Ο έρωτας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά... Γνωριστήκαμε στη Gucci, όπου δούλευα ως βοηθός πωλήτριας», θα ισχυριστεί η ίδια για την πρώτη συνάντηση της με τον Πορτογάλο άσο το 2016.

Τον Νοέμβριο του ίδιου μήνα οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί για πρώτη φορά σε δημόσια έξοδο στη Disneyland της Γαλλίας, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται για το ποιο είναι το μυστηριώδες κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του Ρονάλντο ύστερα από τον επεισοδειακό χωρισμό του με την Ιρίνα Σάϊκ.

Έκτοτε παραμένουν αχώριστοι, έχοντας αποκτήσει μία κόρη την Αλάνα, 2 ετών ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη ένα γιο 9 ετών, τον Κριστιάνο τζούνιορ, καθώς δύο δίδυμα (την Εύα και τον Ματέο) μέσω παρένθετης μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
family4
homeronalfooo
Το υπερπολυτελές σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο




geo_cristiano



Οι φήμες για μυστική πρόταση γάμου

Τον περασμένο Σεπτέμβιο το αγαπημένο ζευγάρι απολάμβανε τις διακοπές του στο Μονακό, στο Σεν Τροπέ και στη Μαγιόρκα ανεβάζοντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που άφηναν να εννοηθεί πως ο Πορτογάλος άσος συνόδευσε το δαχτυλίδι με ζιργκόν που κοσμούσε το χέρι της μελαχρινής καλλονής από μια πρόταση γάμου και η απάντηση ήταν, προφανώς, θετική!




Οι δηλώσεις που συζητήθηκαν

«Ο Κριστιάνο δεν αλλάζει ούτε λάμπες στο σπίτι»
georginaaa_2
 
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσέχει σαν κόρη οφθαλμού το σώμα του αποφεύγοντας κάθε δουλειά που μπορεί να τον κουράσει ή… τραυματίσει, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

«Ο Κριστιάνο δεν μαγειρεύει. Έχουμε σεφ και κάποιες φορές μαγειρεύω εγώ. Μετά από τόση προπόνηση, δικαιούται να βρίσκει ένα όμορφο πιάτο ζεστό φαγητό επιστρέφοντας σπίτι. Επίσης δεν κάνει δουλειές. Ούτε λάμπες αλλάζει, γιατί έχουμε ψηλά ταβάνια. Αν ήσασταν ο Ρονάλντο, θα ανεβαίνατε να αλλάξετε λάμπες 6-7 μέτρα πάνω από το έδαφος; Καλύτερα όχι, ας επικεντρωθεί ο καθένας σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα κι εγώ φροντίζω όλα τα άλλα, για το σπίτι και την οικογένειά μας», τόνισε.


«Μικρή ήμουν ασχημόπαπο - Ο κόσμος ζηλεύει εμένα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Η μελαχρινή καλλονή σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Mujer Hoy εξομολογήθηκε πως εισπράττει συμπεριφορές και μηνύματα ζηλοφθονίας από τον κόσμο, καθώς και ίδια και ο αγαπημένος της δεν ανήκαν σε ανώτερες κοινωνικές τάξεις.
giorgia-0

«Οι άνθρωποι ζηλεύουν τον Κριστιάνο και εμένα. Ο φθόνος είναι ένα συναίσθημα που κατασπαράζει την ψυχή, δεν τους κανει να εξελίσσονται και γεμίζουν με μίσος και δυσαρέσκεια.

Φαίνεται πως αρέσκονται σε άτομα που γεννήθηκαν πλούσιοι και όχι αυτοδημιούργητοι, ξεκινώντας από το ίδιο σημείο με τους περισσότερους ανθρώπους».

Μάλιστα, δε δίστασε να αναφερθεί και στα εφηβικά της χρόνια, τονίζοντας πως δεν θεωρούνταν το ομορφότερο κορίτσι του σχολείου.

«Όταν ήμουν μικρή ήμουν ένα ασχημόπαπο που μετατράπηκε σε κύκνο. Όταν γεννήθηκα δεν θα έλεγε κανείς πως ήμουν όμορφη. Πάντα μου έλεγαν να αγαπώ τον εαυτό μου με τις ατέλειες του. Έτσι ακριβώς όπως είμαι. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος!».


Ειδήσεις σήμερα: 

Οκτώ νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε κτίριο της FedEx στην Ιντιανάπολις

Σκληρές εικόνες: Αστυνομικός στις ΗΠΑ πυροβολεί 13χρονο που σηκώνει τα χέρια ψηλά

Εμβόλιο Pfizer: Γιατί θα χρειαστεί και τρίτη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης