Τσιτσιπάς: «Νιώθω πως πλησιάζω σε τίτλο Masters»

Τσιτσιπάς: «Νιώθω πως πλησιάζω σε τίτλο Masters»

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε από την Φλόριντα για τον στόχο του στο Miami Open και χαρακτήρισε ευκαιρία αυτό το τουρνουά

Tsitsipas_istRoundRG
Τις επόμενες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει ως Νο2 του ταμπλό τις υποχρεώσεις του στο Miami Open, το 1ο Masters του 2021.

O Έλληνας τενίστας που έχει μπροστά του μόνο τον Ντανίλ Μεντβέντεφ αφού οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιμ δεν θ' αγωνιστούν θα παίξει στην πρεμιέρα με έναν εκ των Μοντέιρο-Άντερσον.

O Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τουρνουά Masters, στα οποία έως σήμερα έχει 0/3 τελικούς, τους 2 κόντρα στον Ναδάλ και τον έναν απέναντι στον Τζόκοβιτς.

Μιλώντας στη συνέντευξη παραδέχτηκε πως νιώθει ότι είναι κοντά σ' έναν τίτλο Masters και σημείωσε πως είναι ευκαιρία το τουρνουά στο Miami αλλά πως δεν είναι το πρώτο φαβορί.

«Θα ήμουν ευτυχισμένος αν έφευγα από εδώ με τον τίτλο. Η ευκαιρία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, αλλά νιώθω πως πλησιάζω. Αλήθεια το θέλω πολύ και η επιθυμία είναι εκεί. Πάντα ήταν. Συνεχώς δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος και αυτό θα με βοηθήσει να κερδίσω κάποια στιγμή τίτλους σε Masters 1000 τουρνουά. Επίσης πιστεύω πως χρειάζομαι περισσότερες ευκαιρίες για να βρεθώ εκεί.

Είναι μια ευκαιρία, δεν θα πω ψέματα. Υπάρχουν όμως και πάλι πολλοί καλοί παίκτες που δεν είναι στο Top 5, όμως παίζουν εκπληκτικό τένις. Δεν θεωρώ πως είμαι μέσα στα φαβορί.

Μου αρέσει να μπαίνω σε ένα τουρνουά με χαμηλές προσδοκίες και να χτίζω μέσα σε αυτό την αυτοπεποίθησή μου. Έχω επίσης δύσκολη κλήρωση παρά τις απουσίες. Πρέπει να παλέψω πολύ σκληρά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο5 κόσμου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ δημιουργούν ειδικές θέσεις για τους εμβολιασμένους φιλάθλους

Συγκινητικό γράμμα Πραντέλι: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι πια για μένα»

Bild για Τζόλη: «Μάχη μεταξύ Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ για την απόκτηση του»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης