NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ δημιουργούν ειδικές θέσεις για τους εμβολιασμένους φιλάθλους

NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ δημιουργούν ειδικές θέσεις για τους εμβολιασμένους φιλάθλους

Το Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει δύο τμήματα στις κερκίδες για τους πλήρως εμβολιασμένους φιλάθλους ξεκινώντας από το παιχνίδι της 1ης Απριλίου εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

heat1
Οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι θα έχουν σύντομα τις δικές τους ειδικές θέσεις στα παιχνίδια των Μαϊάμι Χιτ.

Το Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει δύο τμήματα στις κερκίδες για τους πλήρως εμβολιασμένους φιλάθλους ξεκινώντας από το παιχνίδι της 1ης Απριλίου εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα του ΝΒΑ που αποκάλυψε ένα τέτοιο σχέδιο, αν και πιστεύεται ότι και άλλοι σύλλογοι εργάζονται σε παρόμοια μέτρα.

Θα εξακολουθούν να απαιτούνται μάσκες, ακόμη και για τους εμβολιασμένους φιλάθλους, αλλά οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης (social distancing) θα είναι ελαφρώς χαλαροί σε αυτά τα τμήματα.

Το NBA είπε στις ομάδες την περασμένη εβδομάδα ότι τέτοια τμήματα θα επιτρέπονται, υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και σύμφωνα με τις τοπικές και πολιτειακές οδηγίες υγείας και ασφάλειας. Εάν κάποια από τα τμήματα που παρέχονται από ομάδες περιλαμβάνουν θέσεις σε απόσταση 30 μέτρων από το γήπεδο, οι φίλαθλοι σε αυτές τις θέσεις θα πρέπει να κάνουν ένα τεστ PCR δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι ή μια εγκεκριμένη δοκιμή αντιγόνου (Rapid test) την ημέρα του παιχνιδιού.

«Υπάρχει ήδη η αίσθηση ότι τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και πηγαίνουν σε πολύ πιο θετική κατεύθυνση», δήλωσε ο προπονητής των Χιτ Έρικ Σποέλστρα και συνέχισε: «Θυμάμαι εκείνα τα πρώτα ζευγάρια παιχνίδια που είχαμε στις αρχές της χρονιάς όταν δεν υπήρχε κυριολεκτικά κανένας εδώ, αυτή ήταν μια παράξενη εμπειρία».

Ειδήσεις σήμερα 

200 χρόνια από το 1821: Αρχίζει η μεγάλη γιορτή - Οι εκδηλώσεις, οι καλεσμένοι, το πρόγραμμα

Γεραπετρίτης: Σοβαρή αναβάθμιση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων

Αποφυλακίστηκε και λίγες ώρες μετά διέρρηξε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης