Bild για Τζόλη: «Μάχη μεταξύ Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ για την απόκτηση του»

Bild για Τζόλη: «Μάχη μεταξύ Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ για την απόκτηση του»

Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη έχει κάνει η Γκλάντμπαχ σύμφωνα με την Bild με την γερμανική εφημερίδα τονίζοντας πως και η Μπορούσια Ντόρτμουντ παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησης του!

tzolis
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως έχει αποκτήσει ισχυρό αντίπαλο για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη, αφού σύμφωνα με την έγκυρη Bild, η Γκλάντμπαχ έχει ψηλά στη λίστα της τον 19χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώνεται από τα μέσα Φεβρουαρίου οι Βεστφαλοί παρακολουθούν πολύ στενά τον Τζόλη, ωστόσο αναμένονται να έχουν μεγάλο ανταγωνισμό από πλευράς Γκλάντμπαχ.

Μπορεί ο τεχνικός των «πουλαριών», Μάρκο Ρόζε να έχει συμφωνήσει για να συνεχίσει στον πάγκο της Ντόρτμουντ, ωστόσο η διοίκηση της Γκλάντμπαχ ήδη εκπονεί τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Όπως όλα συνηγορούν, ο 23χρονος Γάλλος εξτρέμ Μάρκους Τουράμ θα αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο με τον Τζόλη να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για να τον αντικαταστήσει.

Κλείσιμο
Οι Γερμανοί σημειώνουν πως για το «παιδί-θαύμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου απαιτείται ένα ποσό που φτάνει στα 15 εκατ. ευρώ, όμως τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης